misis188
Fanka BB :)
Aha. I co teraz? Ja bym chyba na Waszym.miejscu pomyslala nad szczepieniami"Tak naprawde niczego nie mozemy byc pewni, ale prosze 200zl" tak to podsumowal moj mąż.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aha. I co teraz? Ja bym chyba na Waszym.miejscu pomyslala nad szczepieniami"Tak naprawde niczego nie mozemy byc pewni, ale prosze 200zl" tak to podsumowal moj mąż.
Masakrw. NK powinny byc w okolicach 10. Co za baba. A z innej beczki. Sprawdzalas ta homocysteine?AA i moje nk 18% są suuper, piękne!!
I na tym świstku z wizyty napisała:
Jeśli PACJENTKA PODEJMIE DECYZJĘ, to:
po transferze wspomaganym accofilem - jeśli ciąża - to 10-14dpt przetoczenie 20g, następnie o 4 tyg 20 g a następnie i potem po 15g (jedno lub 2 przetoczenia)
SEEEERIOOO????
Cycki mi jebły o podłogę. Sory za słownictwo, ale nie mam innych słów...
Chociaz z tego co kojaze to maz musial byc tylko przy allo mlrach a doc Pasnik zleca chyba test CBA gdzie oddajesz tylko swoja krew, potem ew gdyby trzeba bylo sie szczepic to musiałby zrobic badania czy moze byc dawca do szczeoionki i wirusologie chyba ze od razu bys chciała pullowane ale nie wiem czy tak mizna od razu, a najlepiej jskby w Twoim przypadlu nie potrzebne byly szczepienia ale ciesze sie bardzo ze podjelas taka decyzję zuch dziewczynaNiestety moge leciec sama tylko, wracamy z Chicago w niedziele a od poniedzialku sie przedszkole zaczyna, u nas nie mozna dzieci brqc kiedykolwiek ze szkoly dlatego maz musi zostac na miejscu. Ja lece w czwartek i wrqcam w niedziele. Mam ogromna nadzieje ze sie czegos dowiem, zleci badania i bedzie jakas podstawa.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję tak też zrobię!Tamiza mi w gc się zdarzyło 2 razy, że czekałam bardzo długo na wynik i też mnie tak zwodzili, aż po moich naleganiach okazywało się, że coś z krwią było nie tak i tego badania w ogóle nie wykonywali. Poproś (warknij : ) żeby zadzwonili do labo gdzie to wysłali (oni sami genetyki nie robią) i dowiedzieli się jak długo masz jeszcze czekać (płacisz-wymagaj).
A to chcesz mieć teraz transfer na naturalnym cyklu?@tamiza u mnie były spięcia jak się okazało, że transfer nie wyszedł. Mój mąż bardzo to przeżywa, zwłaszcza że siebie obwinia o całą tę sytuację. Teraz emocje są opanowane. Planuję przy następnym transferze się nie stresować, bo przecież i tak nie mam wpływu na wynik a stresem mogę tylko zaszkodzić kropkowi.
Tyle z planów.
Trochę się boję wizyty, bo jak się okaże, że cykl się rozregulował i nie ma owulacji, to tracę co najmniej jeden cykl. A czas płynie nieubłaganie, zaraz będzie trzeba powtarzać badania, nie wiadomo jak zaplanować wszystko w pracy.
To czy mąż może być dawcą to chyba na podstawie testu lct można stwierdzić??Chociaz z tego co kojaze to maz musial byc tylko przy allo mlrach a doc Pasnik zleca chyba test CBA gdzie oddajesz tylko swoja krew, potem ew gdyby trzeba bylo sie szczepic to musiałby zrobic badania czy moze byc dawca do szczeoionki i wirusologie chyba ze od razu bys chciała pullowane ale nie wiem czy tak mizna od razu, a najlepiej jskby w Twoim przypadlu nie potrzebne byly szczepienia ale ciesze sie bardzo ze podjelas taka decyzję zuch dziewczyna
Nie sprawdzałam właśnie. ZapomniałamMasakrw. NK powinny byc w okolicach 10. Co za baba. A z innej beczki. Sprawdzalas ta homocysteine?
Chociaz z tego co kojaze to maz musial byc tylko przy allo mlrach a doc Pasnik zleca chyba test CBA gdzie oddajesz tylko swoja krew, potem ew gdyby trzeba bylo sie szczepic to musiałby zrobic badania czy moze byc dawca do szczeoionki i wirusologie chyba ze od razu bys chciała pullowane ale nie wiem czy tak mizna od razu, a najlepiej jskby w Twoim przypadlu nie potrzebne byly szczepienia ale ciesze sie bardzo ze podjelas taka decyzję zuch dziewczyna