reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
no ciezko z kasa .. a sklepow nie mamy tutaj bo mieszkamy na wsi i troche do sklepu jest .. jutro pojade do pracy to jak bede wracac to musze gdzies sie przejsc bo zwariuje.. pozdrowie go jak sie obudzi.. a ja dopiero teraz jem cos od wczoraj..

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
A tak z ciekawosci to z tej stroby srodki wyplacaja Wam jak? Co jakis czas czy jak?
Co do wlewow macie refundacje na 3 miesiace czy cos sie zmienilo?

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

no jem zupe grzybowa.. nie mam bardzo apetytu ale cos wcisne ... ogolnie załamałam sie ze nowotor nadal rosnie w krwi 2tygodnie temu było markera nowotworowego 2600 a teraz jest 4100 masakra...

A wiadomo po jakim czasie zaczynaja dzialac wlewy?

A tak z ciekawosci to z tej stroby srodki wyplacaja Wam jak? Co jakis czas czy jak?
Co do wlewow macie refundacje na 3 miesiace czy cos sie zmienilo?

nie narazie mamy na 3 miesiace po tym czasie mozemy pisac o przedłuzenie ale tego nie wiemy czy przedłuza co do stony narazie nie wypłacaliśmy nic .. ale chyba bedziemy musieli troche wypłacic.. tam jest tak ze wypłacamy ile chcemy i kiedy chcemy ..

nie narazie mamy na 3 miesiace po tym czasie mozemy pisac o przedłuzenie ale tego nie wiemy czy przedłuza co do stony narazie nie wypłacaliśmy nic .. ale chyba bedziemy musieli troche wypłacic.. tam jest tak ze wypłacamy ile chcemy i kiedy chcemy ..

A to dobrze ze sami decydujecie o wyplatach. Mam nadzieje ze przedluza refundacje wlewow

reklama
Do góry