reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

No właśnie bo co lekarz to opinia. Niby ona rozrzedza krew i mogą być krwotoki. Ale moim zdaniem musialabyś mieć jakąś ciulową krzepliwość czy coś. Jeśli nie masz skłonności do siniaków i pękających naczynek to raczej nic nie powinno się dziać :)
Wiesz ciezko po heparynie nie miec siniakow :D
Ale mi wyszlo z badan to mthfr i w dodatku pai1, a one chyba sa bezposrednimi wskazaniami do heparyny.

reklama
no my jestesmy tacy ze poki dajemy rade to zostawiamy na czarna godzine .. ale jak rachunki poprzychodziły to malo nie padłam.. nawet ubezpieczenie z samochodu podrozało.. ahh to zycie .. ale trzeba sobie jakos radzic .. kochane jestescie ze tak sie o nas troszczycie ..

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana na czarną godzinę trochę sobie zostawcie a teraz przecież nie będziecie głodować. Żyjcie chwilą, potem najwyżej będziecie się martwić co dalej. Postarajcie się przeżyć te święta w dobrych nastrojach, zróbcie sobie klimacik w domu. Pomoże się Wam to chociaż odrobinkę odstresowac może :* Fajnie, że do znajomej jedziecie :)
Jak trzeba będzie hajsiku więcej to będziemy znów rozgłaszać gdzie się da. Póki co pula pomału, ale sukcesywnie rośnie :)

Wiesz ciezko po heparynie nie miec siniakow :D
Ale mi wyszlo z badan to mthfr i w dodatku pai1, a one chyba sa bezposrednimi wskazaniami do heparyny.
Po heparynie wiadomo, ale są osoby, które n mocniej dotkniesz i już siniaki mają. Tu bym uważała z heparyną. Moja bratowa o której kiedyś pisałam miała w obu ciążach krwiaki jak się kropki implantowały. Mrthr jest oczywiście wskazaniem, więc lepiej brać :) Pai też.

Kochana na czarną godzinę trochę sobie zostawcie a teraz przecież nie będziecie głodować. Żyjcie chwilą, potem najwyżej będziecie się martwić co dalej. Postarajcie się przeżyć te święta w dobrych nastrojach, zróbcie sobie klimacik w domu. Pomoże się Wam to chociaż odrobinkę odstresowac może :* Fajnie, że do znajomej jedziecie :)
Jak trzeba będzie hajsiku więcej to będziemy znów rozgłaszać gdzie się da. Póki co pula pomału, ale sukcesywnie rośnie :)
no rosnie powoli ale rosnie no klimat w domu juz jest choinka stoi ozdoby z przed roku lamki itd ale humory nie bardzo.. jedynie kotek bryka jak zawsze.. nie spokojnie nie głodujemy .. wiem ze dami musi jesc o stałych porach i lekkostrawne stad dbam o to.. no byliśmy w weekend przejsc sie po sklepach troche ...niestety po 2 godzinach dami ledwo dawal rade z bólu,az biednemu musiałam kroplówke zrobic :( ...
1513357762-c4fe7279191f1992-aaaaaa.jpeg

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Z mamusia mieszkacie? Moja blisko przez park tylko trzeba przejsc i ostatnio czesto mi tu przebiega
Chyba sie kapuje cos

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Nie, mieszkamy sami :). Moja mama kilka kilometrów od nas i mój M mnie do Niej przywozi, żebym sama nie siedziała.
Ja przed moją mamą to bym chyba nie umiała ukryć tego co się dzieje :)

Nie, mieszkamy sami :). Moja mama kilka kilometrów od nas i mój M mnie do Niej przywozi, żebym sama nie siedziała.
Ja przed moją mamą to bym chyba nie umiała ukryć tego co się dzieje :)
Moja mama mieszka w tym samym bloku tylko klatke obok. Co prawda od niedawna bo 3 lata mieszkalam na drugim końcu miasta. Ale jednak fajnie 2 tych ciezkich chwilach walki miec oparcie i rodzine blisko.

U nas kazdemu daja:) ja nie mam wskazan do heparyny ale dla bezpieczenstwa mam brac cala ciaze i tak powiedzialo 3 immunologow.
A tak z innej bajki ten piesek to Twoj?? Boski. Ja mam shih tzu i tez mnie korciu buldozek zeby moje futro mialo sie z kim bawic tylko sie naczytalam duzo p chorobach i sie przestraszylam choc shih tzu tez naleza do chorowitych ale ja cale szczescie nie mam z maja wiekszych problemów.

Póki co zaufam lekarzowi.Dostalam acard i metypred do łykania,ponieważ jestem migrenowcem(na szczęście rzadkim).
Piesio moj -Kochane 4 łapy [emoji4] póki co nie mamy większych problemów, także oby tak dalej.Bardzo pilnujemy co je i ile wazy.Chrapie niemiłosiernie[emoji1]Polecam,ale tylko po gruntownym zapoznaniu się z wadami rasy,bo zalety są bardzo łatwe w zaakceptowaniu.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

asinka89: Witam kochana, probuje doczytac sie calej Twojej historii ale juz ye kawalki ktore znalazlam mocno mnie poruszyly.. Jesli mozesz powiedz cos o Sobie;*
No i skad jestes w DE? Tak sie sklada, ze tez mieszkam tutaj wiec moze bylaby szansa poznac sie..
Sciskam mocno:*
Pamietajcie: " Jesli szczescie nie przyszlo do Nas jeszcze to znaczy, ze jest DUZE i idzie malymi krokami".

reklama
No dokladnie.Ruszaj kase ma swieta!

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry