reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kochane jeszcze jedna sprawa.Podpisywalam zgodę na ustalenie grupy krwi dziecka.Ja mam grupę brh- i doktorka powiedziała że jeśli dziecko bedzie mieć grupę dodatnia to jest jakieś ryzyko(poziej dokladnie nie zrozumialam)czy ktorac z was wie o co chodzi?

reklama
Ale Doc P powiedzial zeby ostatni wlew wziac 4 tyg po transferze ale po wczorajsztm i dzisiejszym plamieniu Pani Dr ktora konsultowala mnie najpierw telefonicznie kazala dzis wziac intralipid. Pierwsze jej pytanie jak mowilam.co sie dzialo to czy mialam intralipid i ze takie krwawiwnie jest bardzo czeste i zebym dzis wziela kolejny wlew
misis ja mam intralipid do 12 tyg brac, szybko masz konczyc ,balabym sie bez tego:(

Ale Doc P powiedzial zeby ostatni wlew wziac 4 tyg po transferze ale po wczorajsztm i dzisiejszym plamieniu Pani Dr ktora konsultowala mnie najpierw telefonicznie kazala dzis wziac intralipid. Pierwsze jej pytanie jak mowilam.co sie dzialo to czy mialam intralipid i ze takie krwawiwnie jest bardzo czeste i zebym dzis wziela kolejny wlew
To akurat wykorzystasz dwa i Maluch się będzie pięknie rozwijał :-)

reklama
Do góry