Kochane jeszcze jedna sprawa.Podpisywalam zgodę na ustalenie grupy krwi dziecka.Ja mam grupę brh- i doktorka powiedziała że jeśli dziecko bedzie mieć grupę dodatnia to jest jakieś ryzyko(poziej dokladnie nie zrozumialam)czy ktorac z was wie o co chodzi?
reklama
misis188
Fanka BB :)
Ja biore metylowany i dodatkowo fenibionNo właśnie brałam długo kwas 0.4 powiedział a żeby nie brać już i też nic nowego nie przepisala.Moja kumpela z naturalnej ciąży przestała brać ale kontynuowała tabletkami innymi i tak kwas w nich też był.Nie wiem zglupialam
No jeb@niutk@ szalona jest niech dalej tak z@pierd@l@ hahahaByle byś cały czas brała taki zestaw jak od środy i będzie git
Sytuacja opanowana A beta Ci pięknie zapier@@la
misis188
Jeden pecherzyk czyli chyba tak to mam rozumiec ze tylko jeden zarodek ze mna zostal..balabym sie chyba ciąży bliźniaczej a potem jakbym ogarnela sie z praca przy dwojce dzieci@misis188 ale sie musialas strachu najesc jeju. A dobrze zrozumialam ze jeden pecherzyk? Czy po prostu jeszcze nie widac ile Maluchow?
annemarie
misis ja mam intralipid do 12 tyg brac, szybko masz konczyc ,balabym sie bez tegoAle Doc P powiedzial zeby ostatni wlew wziac 4 tyg po transferze ale po wczorajsztm i dzisiejszym plamieniu Pani Dr ktora konsultowala mnie najpierw telefonicznie kazala dzis wziac intralipid. Pierwsze jej pytanie jak mowilam.co sie dzialo to czy mialam intralipid i ze takie krwawiwnie jest bardzo czeste i zebym dzis wziela kolejny wlew
walczaca o szczescie
To akurat wykorzystasz dwa i Maluch się będzie pięknie rozwijał :-)Ale Doc P powiedzial zeby ostatni wlew wziac 4 tyg po transferze ale po wczorajsztm i dzisiejszym plamieniu Pani Dr ktora konsultowala mnie najpierw telefonicznie kazala dzis wziac intralipid. Pierwsze jej pytanie jak mowilam.co sie dzialo to czy mialam intralipid i ze takie krwawiwnie jest bardzo czeste i zebym dzis wziela kolejny wlew
annemarie
O jakies 992 za duzypiekna Beta ,Hej dziewczyny w poniedziałek mialam bete 241,8 a dzisiaj 1992. Liczyłam na kalkulatorze internetowym i niby przyrost jest za mały
misis188
No wlasnie. Ja mysle ze nie zaszkodzi mi ten wlew w styczniu i to bedzie prawie w granicach 12 tc. Z tym ze ja NK mialam nieznacznie podwyższonemisis ja mam intralipid do 12 tyg brac, szybko masz konczyc ,balabym sie bez tego
reklama
Mala844
Zaangażowana w BB
tez mi sie duzy wydaje z tym ze mi wtykli dwa zarodkiO jakies 992 za duzypiekna Beta ,
Podziel się: