walczaca o szczescie
Fanka BB :)
O nie.... nie wierzę... strasznie mi przykro :-(Nie ma czym Asiu,
puste jajo plodowe ,juz po wszystkim
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O nie.... nie wierzę... strasznie mi przykro :-(Nie ma czym Asiu,
Ja też przeczytałam ten artykuł i zaczęłam się stresować ....Mnie to strasznie stresuje jakoś, że może się jeszcze tyle złych rzeczy wydarzyć. Objawy ciążowe są... ale to może wcale nie świadczyć o tym, że ona rozwija się zdrowo... a do czwartku jeszcze tyle czasu :/
Nie ocipiałam, nawet mi to przez myśl nie przeszło, zapytałam tylko pro formano co ty,ocipialas ?oczywiscie ze nie
Byle byś cały czas brała taki zestaw jak od środy i będzie gitMi Pani doktor już nie kazała badać progesteronu ale dla świętego spokoju pójdę jeszcze na tygodniu zbadam
A mam kupione 2 intralipidy i chyba wezme jeszcze jeden w styczniuTo już ostatnia dawka czy będziesz jeszcze miała??
Ale Doc P powiedzial zeby ostatni wlew wziac 4 tyg po transferze ale po wczorajsztm i dzisiejszym plamieniu Pani Dr ktora konsultowala mnie najpierw telefonicznie kazala dzis wziac intralipid. Pierwsze jej pytanie jak mowilam.co sie dzialo to czy mialam intralipid i ze takie krwawiwnie jest bardzo czeste i zebym dzis wziela kolejny wlewTo już ostatnia dawka czy będziesz jeszcze miała??
Tule tak bardzo mi przykroNie ma czym Asiu,