No i poranek zaplanowany!!! Super !! Fajnie że dałaś znaka!! :*Kto może to ogląda !!!
[emoji348][emoji348][emoji434][emoji434]Jutro w Studio DZIEŃ DOBRY TVN bardzo ważny temat - chyba pierwszy raz tak poważnie potraktowany. O niepłodności, która boli, o jednej kresce na teście ciążowym, która dla miliona Polek oznacza nie tylko brak ciąży, ale przekreślone marzenia, rozpacz i bezsilność, o potrzebie głośnego mówienia o niepłodności będą mówiły wspaniałe kobiety, dla których brak dziecka to nie rozdział wzruszającej książki, ale żywa i często bardzo bolesna codzienna rzeczywistość. Sylwia Bentkowska, naczelna Niepłodnirazem.pl, Maja Polikowska-Herman. Psychiatra, psychoterapeuta, wykładowca WUM. i inne kobiety, które jutro staną się głosem milionów Polek, potrzebują też naszego wsparcia. [emoji117][emoji799] Dlatego zapraszamy wszystkich do oglądania jutrzejszego wydania DDTVN od godziny 9.10. Im więcej osób włączy w tym czasie telewizor, laptop z transmisją, czy ustawi nagrywanie, tym większa szansa, że na tym jednym poranku się nie skończy, a tabu niepłodności zacznie pękać. Pokażmy się! Pokażmy, jak ciężką walkę musi stoczyć każda niepłodna osoba. [emoji654][emoji654]Jutro oglądaj, a dziś zalajkuj, skomentuj i udostępnij ten post - to działanie to także Twój głos w tym temacie. I pamiętajcie: Razem uda nam się pokazać, jakie cierpienie daje niepłodność.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
reklama
Nawet Nie wiem co mam napisac.. myślami i tak wszystkie tu jesteśmy z Tobą:* ściskam Cię mocno:*Hej. Jakoś leci... W pracy mam dwa światy, więc jakoś to odwraca trochę moją uwagę. Po Nowym Roku idę do lekarza na kontrolę. 3 dni temu przestałam krwawic, także czekam na okres. Mimo, że nie było zarodka, twierdzę, że straciłam dziecko. Noszę żałobę.
Ten lek jest abym @ dostała bo z takim jajnikiem i tylu torbieli co na nim jest to nie przyjdzie bez wywołania i jak dostanę @ to mam brać tabletki anty i na wizytę pod koniec tab anty więc gdzieś 2 tydzień stycznia wizyta A transfer luty początek coś takiego jak będzie wszystko dobrze No i muszę wrócić do pracy w styczniu bo już dłużej nir mogę ciągnąć; ( kochana nie martw sie napewno jest wszystko dobrze nie stresuj dzieciątka: )Ja czuje sie nadzwyczaj dobrze co mnie oczywiscie martwi[emoji5] planowana wizyta we wtorek ale moze cos wczesniej wykabinuje ze stresu a u Ciebie jaki plan?na co masz ten lek? Kiedy jedziesz do kliniki?
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
gosian9535
Zaangażowana w BB
Dziewczyny dzisiaj 9 dpt beta 33,8 To dobry wynik ?
Kochana straciłaŚ dziecko...bo przecież w tym jaki był kiedyś zarodek tylko nie dał rady ...Hej. Jakoś leci... W pracy mam dwa światy, więc jakoś to odwraca trochę moją uwagę. Po Nowym Roku idę do lekarza na kontrolę. 3 dni temu przestałam krwawic, także czekam na okres. Mimo, że nie było zarodka, twierdzę, że straciłam dziecko. Noszę żałobę.
U nas 7 tydzień...boję się bólu i szpitala...Kochana, bardzo mi przykro. Wiem, że tego smutku nie da się opisać. Czekają Cię ciężkie chwile. Który to tydzień u Ciebie? U mnie był 8tc jak się dowiedziałam o pustym jaju. Lekarz mówił, że im wyższa ciąża tym ból większy. U mnie było nie do wytrzymania, zresztą wiesz. Mam nadzieję, że sama się oczyscisz, bo ponoć tak jest dla nas lepiej. Ściskam Cię mocno!
czuję jakby odszedł ktoś mi bardzo bliski. Moje drugie stracone dziecko... serce mi pęka.
Czyli będziecie dalej próbować, macie jakieś snieżynki??
Raspberry88
Fanka BB :)
[emoji26] biedna... Trzeba wierzyc że Marzenie się spełni bo wiara czyni cuda[emoji173]Hej. Jakoś leci... W pracy mam dwa światy, więc jakoś to odwraca trochę moją uwagę. Po Nowym Roku idę do lekarza na kontrolę. 3 dni temu przestałam krwawic, także czekam na okres. Mimo, że nie było zarodka, twierdzę, że straciłam dziecko. Noszę żałobę.
Olusja1987
Fanka BB :)
Nie mamy śnieżynek. Z kasą też krucho. Nie wiem jak to będzie. Zostawiam to na po Nowym Roku. A u Was? Macie coś?U nas 7 tydzień...boję się bólu i szpitala...
czuję jakby odszedł ktoś mi bardzo bliski. Moje drugie stracone dziecko... serce mi pęka.
Czyli będziecie dalej próbować, macie jakieś snieżynki??
Dziewczyny, bardzo Wam dziękuję za wszystko.
Pani doktor nie wie dokładnie skąd krwawienie (tak jak u niektórych z Was). Wszystko jest na swoim miejscu, serduszko bije, ciaza wielkością idealna jak na swój wiek. Obiecałam sobie, że teraz to już koniec z zamartwianiem. Zaczynam się cieszyć tym co udało się osiągnąć.
Mądra dziewczynka , tak trzymaj!
reklama
L
Lily85
Gość
Pozytywny ilu dniowy zarodek?Dziewczyny dzisiaj 9 dpt beta 33,8 To dobry wynik ?
Podziel się: