reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochana, daj Twojemu M trochę czasu. On się o Ciebie martwi, to Ty musisz brać leki a teraz jeszcze czekanie na oczyszczenie. Widzi, że cierpisz i chce Ci tego oszczędzić. Jak ochloniecie i minie trochę czasu na spokojnie porozmawiajcie jeszcze raz.
Mam wszystko odstawic i czekac. Tylko słyszałam że encorton stopniowo lepiej odstawiac tym bardziej ze biorę 2 tabletki dziennie.

kochana jej zasluga .. hmm moze pare osób wpłaciło ,reszte zawdzieczamy Wam !...znajomym z szkoły... no popiepszone .. a ciesze sie jak odpisujecie mi cokolwiek ... no mamy nadzieje ze bedzie lepiej.. no tesciowa jak z horroru mi sie trafiła.. przykro mi bo staram sie jak moge i zawsze jest zle ..chyba nigdy jej nie zadowole ...

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Pamiętaj ze teściowa to zupełnie obca baba, ja bym jej kopa sprzedała w progu. Ma szczęście ze to nie na mnie trafiła w konfrontacji [emoji35]

[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka

Pamiętaj ze teściowa to zupełnie obca baba, ja bym jej kopa sprzedała w progu. Ma szczęście ze to nie na mnie trafiła w konfrontacji [emoji35]

[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka
heh... ja mojej mawie mowie ze za dobrze mnie wychowała..ale nastepnym razem chyba tak zrobie..

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Olusja1987 wszystko fizycznie w porządku?? Mam taką samą diagnozę jak Ty...pozostało mi czekać i modlić się aby uniknąć szpitala :(
Kochana, bardzo mi przykro. Wiem, że tego smutku nie da się opisać. Czekają Cię ciężkie chwile. Który to tydzień u Ciebie? U mnie był 8tc jak się dowiedziałam o pustym jaju. Lekarz mówił, że im wyższa ciąża tym ból większy. U mnie było nie do wytrzymania, zresztą wiesz. Mam nadzieję, że sama się oczyscisz, bo ponoć tak jest dla nas lepiej. Ściskam Cię mocno!

Hej kobietki biorę dzisiaj 3 dzień primolunor czy jakoś tak i jajnik tak mnie dzisiaj boli ze głowa mala ;( jeszcze sie przestraszyłam no ta siostra cioteczna co jest w ciąży dzwoniła i mowi ze bardzo ja brzuch boli jak chodź więc pojechałam z nią do lekarza ale tak sie przestraszyłam jak by to o mnie chodziło lekarz powiedział że chłopczyk będzie bardzo duży a ona jest drobna i dlatego boli kazał brac jej nospe i leżeć mało chodzić kamień z serca ze wszystko dobrze u niej ;) @anett96 Kochana co u Ciebie kiedy wizyta jak sie czujesz? ;D
Ja czuje sie nadzwyczaj dobrze co mnie oczywiscie martwi[emoji5] planowana wizyta we wtorek ale moze cos wczesniej wykabinuje ze stresu a u Ciebie jaki plan?na co masz ten lek? Kiedy jedziesz do kliniki?

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziekuje za słowa wsparcia...jesteście wielkie. Narazie ciężko mi to wszystko ogarnąć. Mąż zmienił zdanie i nie chce słyszeć o dalszym leczeniu, wcześniej pewnie tylko mi przytakiwal abym się nie denerwowala...może i ma racje. Chyba czas zejść na ziemię i przestać marzyć o dziecku.
Mam pytanie biorę encorton, słyszałam że trzeba go stopniowo odstawiac czyli jak? Bo ostatnio odstawiłam wszystko na raz to czułam się okropnie...jak alkoholik na odwyku :(
zobaczysz minie troche czasu i sam dojrzeje do decyzji zeby sprobowac jeszcze raz. nie naciskaj na rzzie, daj mu czas i sobie.

reklama
Kto może to ogląda !!!

[emoji348][emoji348][emoji434][emoji434]Jutro w Studio DZIEŃ DOBRY TVN bardzo ważny temat - chyba pierwszy raz tak poważnie potraktowany. O niepłodności, która boli, o jednej kresce na teście ciążowym, która dla miliona Polek oznacza nie tylko brak ciąży, ale przekreślone marzenia, rozpacz i bezsilność, o potrzebie głośnego mówienia o niepłodności będą mówiły wspaniałe kobiety, dla których brak dziecka to nie rozdział wzruszającej książki, ale żywa i często bardzo bolesna codzienna rzeczywistość. Sylwia Bentkowska, naczelna Niepłodnirazem.pl, Maja Polikowska-Herman. Psychiatra, psychoterapeuta, wykładowca WUM. i inne kobiety, które jutro staną się głosem milionów Polek, potrzebują też naszego wsparcia. [emoji117][emoji799] Dlatego zapraszamy wszystkich do oglądania jutrzejszego wydania DDTVN od godziny 9.10. Im więcej osób włączy w tym czasie telewizor, laptop z transmisją, czy ustawi nagrywanie, tym większa szansa, że na tym jednym poranku się nie skończy, a tabu niepłodności zacznie pękać. Pokażmy się! Pokażmy, jak ciężką walkę musi stoczyć każda niepłodna osoba. [emoji654][emoji654]Jutro oglądaj, a dziś zalajkuj, skomentuj i udostępnij ten post - to działanie to także Twój głos w tym temacie. I pamiętajcie: Razem uda nam się pokazać, jakie cierpienie daje niepłodność.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry