reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

walczaca na sztucznym liczysz ile dpt + wiek zarodka + 14 (jakby była owulacja w standardowym 14dc) ;)
ale Ty nie miałaś być na naturalnym??
Właśnie byłam na naturalnym i teoretycznie liczy się od miesiączki, ale ja miałam strasznie późno transfer, bo mam długie cykle i nie wiem czy to możliwe,żeby już niby był 7 tydzień....?

reklama
Dziewczynki, beta mi urosla z 114 szesc dni temu do 1325. Dzis 16 dpt. Z moich obliczen wynika ze wszystko dobrze, ale kalkulator bety na nieplodnirazem.pl pokazuje mi przyrost ujemny -1000%...?!
Ja bylam na matfizie wiec bojkotuje ten wynik :D

Kochane moje...cudu nie ma :( puste jajo plodowe...
mogłam się spodziewać tego ale i tak boli jak cholera, moje serce pękło na milion kawałków.
Czekać do świąt na samooczyszczenie a jak nie to szpital.
Oj Boże nie:( tak mi przykro kochanie ... 3maj się dla swojego Synka bo masz dla kogo żyć:* buziaki i tule Cię mocno :**

Kochane moje...cudu nie ma :( puste jajo plodowe...
mogłam się spodziewać tego ale i tak boli jak cholera, moje serce pękło na milion kawałków.
Czekać do świąt na samooczyszczenie a jak nie to szpital.

Kochana, bardzo mi przykro. Mam nadzieję, że obędzie się bez zabiegu. Dobrze, że wiesz że Twój M przekonał się do dalszych prób. To niech podtrzyma Cię trochę na duchu.

Do kliniki mam 150km.. doktor napisała że beta super mam dołożyć luteine podjezykowa 2x2 , duphaston dalej brać 3x2 no i na wieczór ten crinone .. co myślisz ?
Leżę i włosy z głowy wyrywam bo nie wiem co robic..
No u mnie sie nie bada ale ja mam dowcipna luteine ktora podobno w badaniach nie wychodzi a te leki które Ty bierzesz piza żelem pewno powinny wychodzic w badaniach. Kochana nie umiem Ci powiedzieć ani doradzic. Ja sama od poczatku zwiekszylam sobie dawki leku o biore w sumie 6 lutinusow i 3 luteony dziennie, dodatkowo 3x1duphaston

no straszne to .. nie potrafie tego zrozumiec..ale rozumiem teraz przysłowie ze z rodzina jest super tylko na zdjeciu... ciesze sie ze chociaz tutaj moge sie wyrzalić ..mam nadzieje ze nie macie mi tego za złe? ale nie chce obarczac Damiego.. o komus wygadac sie trzeba..

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Asinka pisz co tylko i ile tylko chcesz i potrzebujesz, ja sie ostatnio nie odzywam za bardzo w Waszym kierunku bo po prostu nie wiem co mam napisać, to jest takie popieprzone wszystko, ta teściowa powinna sobie w nos wsadzić teraz "swoje" zasługi, choćby nawet i to była jej zasługa to jak może się tak wymądrzać?? Przecież to nie ona na co dzień opiekuje się swoim synem tylko ty, ty w każdej chwili jedziesz na sygnale do szpitala, ty nie śpisz po nocach, ty spędzasz pół życia w szpitalu... Może ona też to strasznie wszystko przeżywa ale frustracji i złości na los nie powinna wyładowywać na Tobie! Mam nadzieję, że w końcu ona to zrozumie i w końcu będziecie walczyć razem a nie przeciwko sobie. A Damusia uściskaj i wycałuj od nas ;) Mam nadzieję, że po tym drugim wlewie będzie lepiej!

reklama
Dziewczynki, beta mi urosla z 114 szesc dni temu do 1325. Dzis 16 dpt. Z moich obliczen wynika ze wszystko dobrze, ale kalkulator bety na nieplodnirazem.pl pokazuje mi przyrost ujemny -1000%...?!
Ja bylam na matfizie wiec bojkotuje ten wynik :D
Według mnie chyba jest ok i trzeba sie cieszyć :-)) no ald ja nie byłam zbyt dobra z matmy dlatego bete zrobiłam tylko raz po 48 godzinach :p

Do góry