reklama
walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Jest to dla mnie niesamowicie niezrozumiałe, ale dziękuję i w takim razie tak też liczę ;-)Tak liczą... ja np miałam ostatni okres 05.08 a transfer 29.08 czyli w 24dc także późno a lekarz i tak liczył od okresu. Owsze na pierwszym usg ciąża młodsza o tydzień ale termin porodu wpisany z okresu i tak licza. Po 2tyg dzidzia orzyspieszyła i wszystko ładnie pięknie się pokryło. Czyli od ostatniej miesiączki
Zobaczymy w takim razie jak dr i jak wyjdzie na usg.
asinka89
kochana tak mi przykro...trzymaj sie całuje i sciskam mocno ...Kochane moje...cudu nie ma puste jajo plodowe...
mogłam się spodziewać tego ale i tak boli jak cholera, moje serce pękło na milion kawałków.
Czekać do świąt na samooczyszczenie a jak nie to szpital.
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Oczekiwanie2017
Witamy forumowe ciotki  czujemy się świetnie. Dzieciaczki zdrowe.
Oliwia ur 12:01 3010 54cm
Filip ur 12:02 2730 55cm 
zakochałam się  i wiecie co nawet łezka mi nie poleciała a myślałam że będę wyć jak bobr
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje z całego serca . Ucaluj Maleństwa od cioci. Dbajcie o siebie.
asinka89
no straszne to .. nie potrafie tego zrozumiec..ale rozumiem teraz przysłowie ze z rodzina jest super tylko na zdjeciu... ciesze sie ze chociaz tutaj moge sie wyrzalić ..mam nadzieje ze nie macie mi tego za złe? ale nie chce obarczac Damiego.. o komus wygadac sie trzeba..Powiem Ci, ze jestem w szoku, ze mozna w takiej sytuacji zachowac sie w ten sposob. Powinna byc Ci wdzieczna za to jak opiekujesz sie jej synem, za walke jaka toczycie, ze udalo sie Wam wywalczyc lek dla Damiego.. a o to co powiedziala o tej zbiorce to lepiej nie bede komentowac.
Przykro, ze w sytuacji kiedy rodzina powinna sie jednoczyc i wspierac ona robi taki cyrk. Badz dzielna kochana :*
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
dżoasia
przyyykro... trzymaj się jakoś...Kochane moje...cudu nie ma puste jajo plodowe...
mogłam się spodziewać tego ale i tak boli jak cholera, moje serce pękło na milion kawałków.
Oczekiwanie2017
Link do: IVF and FET Due Date Calculator | Your IVF Journey
@anett96 dostałam taki link ostatnio od jednej z nas, sprawdź czy się to u Ciebie pokrywa ;-)
U mnie się prawktycznie pokrywa (różnica jednego dnia tylko jest), ale ja miałam crio 19dc.
L
Lily85
Gość
wspolczuje... :*Kochane moje...cudu nie ma puste jajo plodowe...
reklama
dżoasia
walczaca na sztucznym liczysz ile dpt + wiek zarodka + 14 (jakby była owulacja w standardowym 14dc)To wychodzi mi 20 dpt i 7 tydzien ciąży... to możliwe? Wydaje mi sie że to za dużo
ale Ty nie miałaś być na naturalnym??
Podziel się: