reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
no własnie ... nic dodac nic ujac

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Powiem Ci, ze jestem w szoku, ze mozna w takiej sytuacji zachowac sie w ten sposob. Powinna byc Ci wdzieczna za to jak opiekujesz sie jej synem, za walke jaka toczycie, ze udalo sie Wam wywalczyc lek dla Damiego.. a o to co powiedziala o tej zbiorce to lepiej nie bede komentowac.
Przykro, ze w sytuacji kiedy rodzina powinna sie jednoczyc i wspierac ona robi taki cyrk. Badz dzielna kochana :*

Kochane moje...cudu nie ma :( puste jajo plodowe...
mogłam się spodziewać tego ale i tak boli jak cholera, moje serce pękło na milion kawałków.
Czekać do świąt na samooczyszczenie a jak nie to szpital.
O nie!!!! Kochana bardzo mi przykro.tule Cie mocno!!!

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

To wychodzi mi 20 dpt i 7 tydzien ciąży... to możliwe? Wydaje mi sie że to za dużo
Tak liczą... ja np miałam ostatni okres 05.08 a transfer 29.08 czyli w 24dc także późno a lekarz i tak liczył od okresu. Owsze na pierwszym usg ciąża młodsza o tydzień ale termin porodu wpisany z okresu i tak licza. Po 2tyg dzidzia orzyspieszyła i wszystko ładnie pięknie się pokryło. Czyli od ostatniej miesiączki ;)

reklama
Do góry