reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Noz kur..a a kase to kto zebral zbiorki porobil ona?!
A ona nie moze laskawie dzwonic codziennie pytac co u niego??!!!

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
tez jej to wykrzyczałam w oczy z łzami i brat Damiego sie wkurzył i poźniej było tylko gorzej... a co do zbiorki powiedziała ze to jej zasługa czaicie?! no i pozniej Dami sie wkurzył..

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Szczerze Ci powiem że w pierwszej ciąży kazali mi zrobic betę i za dwa dni ją powtórzyć nie robiłam żadnych innych badań teraz też czekam tylko na betę. JESTEŚ W CIĄŻY!!!!! Masz piękny przyrost ;-)
Zacznij się tym cieszyć;-) naprawdę będzie dobrze ;-)
Ja cały czas czekam i zaraz jajko zniosę ;-(((((((((((
Eh no już właśnie nie wiem co mam myslec..
Nie chciałam się mojemu M przyznawać ale ja ja od podania naszej kropusi byłam pozytywnie nastawiona :) i teraz właśnie o tym pomyślałam i może faktycznie będzie dobrze ???? Nie ukrywam że trochę się martwię ale wiem że to nic dobrego więc oddycham głęboko i leżę sobie i odpoczywam próbuje odgonic źle myśli:)
Oooo A o której wyniki ???? Nosz kurde...
Ale czekamy dalej ✊✊✊

A jaką masz różnicę??
Na ich stronie jest napisane,że tylko przy długim protokole liczy się inaczej... i wtedy bierze się 14 dni + wiek zarodków. Ale to jest coś ze mną nie tak w takim razie, bo ja miałam strasznie późno transfer i wychodzi mi że już 6 tydzień się kończy a mam dziś 20 dpt :/ nie ogarniam tego [emoji14] Chyba muszę poczekać na wizytę
Ja mialam krotki transfer. I trzymam sie tego ze licze od dnia miesiaczki.wlasnie na wizycie trzeba zapytac.mi nie ppwiedzial a ja nie zapytalam

Eh no już właśnie nie wiem co mam myslec..
Nie chciałam się mojemu M przyznawać ale ja ja od podania naszej kropusi byłam pozytywnie nastawiona :) i teraz właśnie o tym pomyślałam i może faktycznie będzie dobrze ???? Nie ukrywam że trochę się martwię ale wiem że to nic dobrego więc oddycham głęboko i leżę sobie i odpoczywam próbuje odgonic źle myśli:)
Oooo A o której wyniki ???? Nosz kurde...
Ale czekamy dalej ✊✊✊
No nareszcie słyszę pozytyw w twoim głosie i tak chcę przez kolejne 9 miesięcy ;-)
Bardzo dobrze leż i odpoczywaj ;-)
No nie wiem chyba zapomnieli o mnie ;-(
Jak będę coś wiedziała to napiszę ;-)

Witamy forumowe ciotki  czujemy się świetnie. Dzieciaczki zdrowe.
Oliwia ur 12:01 3010 54cm
Filip ur 12:02 2730 55cm 
zakochałam się  i wiecie co nawet łezka mi nie poleciała a myślałam że będę wyć jak bobr

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Adunia ściskam mocno. Gratulacje ogromne. Ucałuj dzieciaczki czule i obyście jak najszybciej do domu wrócili. [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mialam krotki transfer. I trzymam sie tego ze licze od dnia miesiaczki.wlasnie na wizycie trzeba zapytac.mi nie ppwiedzial a ja nie zapytalam

A w którym dc miałaś transfer?? Bo w takim razie wychodzi mi tylko dwa dni za Wami a transfer miałam dużo później i tu mi się zamieszanie wkradło :p

reklama
Do góry