reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

A krwawisz jeszcze? Modlę się, żeby to nie było nic strasznego! Chociaż te nasze cholerne przeczucia są niestety raczej niezawodne :( O której jutro masz wizytę?

Jak wstane (a robię to tylko jak muszę iść do toalety) to tak, krwawie. Wizytę mam przed południem wiec dosyć wcześnie bede wiedziala co i jak. Strasznie to przezywam, ale wiem że nie mogę się poddać.

reklama
Dziewczyny, jesteście kochane :). Ja czekam do jutrzejszej wizyty. U mnie w szpitalu mają stare USG i na nowym pracują w dzień więc dobre USG mogą zrobić rano. To ja już wolę moja dr i klinikę. Już kiedyś byłam w czasie poronienia w moim szpitalu, o jeden raz za dużo. Teraz muszę zrobić wszystko żeby obyło się bez lyzeczkowania. Jutro będę wiedziała co dalej. W razie czego 22 grudnia wizyta w Łodzi u doc.P
O ktorej jutro masz wizyte?

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, jesteście kochane :). Ja czekam do jutrzejszej wizyty. U mnie w szpitalu mają stare USG i na nowym pracują w dzień więc dobre USG mogą zrobić rano. To ja już wolę moja dr i klinikę. Już kiedyś byłam w czasie poronienia w moim szpitalu, o jeden raz za dużo. Teraz muszę zrobić wszystko żeby obyło się bez lyzeczkowania. Jutro będę wiedziała co dalej. W razie czego 22 grudnia wizyta w Łodzi u doc.P
A w ktorym szpotalu mialas zabieg? Ja w miedzuleskim i w zyciu tam noe wroce na nic

A jakbys skontaktowala sie jeszcze z Pasnikiem co robic? Ja bym.chyba poszla do tego samego labolatorium bo na prawde mi sie nie chce wierzyc zeby mogl byc taki skok a jesli tak to czy ten kwas foliowy metylowy se da rade sam. Kóźwa pisz do Pasnika. Masz jego maila?
Mam maila ale skontaktuję się z nim chyba dopiero w piątek wieczór po wizycie u tej profesorki. Jej też o to zapytam. Ja jebe. Juz sobie wkręcam, że to może dlatego, że zjadłam wczoraj kawałek schabu (ale gotowanego) i wypiłam jednego drinka... Do badania i tak było 12godz postu... Qwa. No nic, od jutra barszcz i większe dawki witamin, byle do piątku.

Jak wstane (a robię to tylko jak muszę iść do toalety) to tak, krwawie. Wizytę mam przed południem wiec dosyć wcześnie bede wiedziala co i jak. Strasznie to przezywam, ale wiem że nie mogę się poddać.
Ja nie wiem czemu sie tak posypalam po Twojej wiadomosci. Ustaly mi objawy nie czuje sie jak w ciazy zryczlam sie M.niedawno i plan b ustalilismy jak by co...

Mam maila ale skontaktuję się z nim chyba dopiero w piątek wieczór po wizycie u tej profesorki. Jej też o to zapytam. Ja jebe. Juz sobie wkręcam, że to może dlatego, że zjadłam wczoraj kawałek schabu (ale gotowanego) i wypiłam jednego drinka... Do badania i tak było 12godz postu... Qwa. No nic, od jutra barszcz i większe dawki witamin, byle do piątku.
Bez przesady. To kozwa czlowiek by musial jesc trawę zeby wyniki były ok. Jedzenie ma az taki duzy wpływ na homocysteine?

Może to głupie pytanie ale jestem pierwszy raz w takiej sytuacji doradźcie
Czarnula a kiedy betujesz? :) Po pierwsze wynik musi być pozytywny, potem trzeba sprawdzic przyrost po 48h i zadzwonić do kliniki z wynikami, oni powiedza kiedy wizyta. Ogólnie jak beta jest w okolicach 1000 to widać już pęcherzyk ciążowy, czy jest we właściwym miejscu :)

reklama
Trzymam kciuki za Was!! A krwawienie ustało??

Do góry