reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kurde ale robiłam w tym samym labo. Fakt, po poronieniu przybyło mi ze 2,5kg ale już powoli opanowuję, tylko dużo mniej się ruszam niestety, bo od wiosny do sierpnia popitalałam na rowerze do pracy + weekendowo jakieś 50-60km trasy a teraz nie chcę się przeziębić, więc jeżdżę samochodem. Jeśli chodzi o dietę to moim grzechem głównym są wieczorne słodycze i wino (ale winem regeneruję endo po łyżeczkowaniu:p). Tłuściochów, fast foodów i innych rzeczy raczej unikam, ziemniaków mało, wieprzowiny mało, raczej pełnoziarniste i chude rzeczy, bo większośc dnia spędzam w pracy rzy zdrowym jedzeniu. Może w czwartek faktycznie powtórzę...?? Tylko nie wiem czy iść do tego labu znowu czy do innej placówki..
Sprawdź lepiej w tym samym,będziesz miała 3 wyniki do porównania także będziesz dokładnie wiedziała.

reklama
Bez przesady. To kozwa czlowiek by musial jesc trawę zeby wyniki były ok. Jedzenie ma az taki duzy wpływ na homocysteine?
no właśnie strzelam zdziwko, bo za wysoka homocysteina jest wtedy jak się żre tłusto i niezdrowo z reguły. A ja - fakt, trochę poluzowałam po poronieniu ale bez przesady, nie jem pizzy, kebsów i innych gówienek, teraz w ogóle nic z takich rzeczy, jedynie te słodycze na wieczór ale też nie zjem całej czekolady tylko kawałek, ale chyba na homocysteinę bardziej wływ mają niezdrowe tłuszcze od cukru :/ buuuuuu
czekam na piątek

Mam maila ale skontaktuję się z nim chyba dopiero w piątek wieczór po wizycie u tej profesorki. Jej też o to zapytam. Ja jebe. Juz sobie wkręcam, że to może dlatego, że zjadłam wczoraj kawałek schabu (ale gotowanego) i wypiłam jednego drinka... Do badania i tak było 12godz postu... Qwa. No nic, od jutra barszcz i większe dawki witamin, byle do piątku.
Chyba niemożliwe żeby jeden posiłek i lampka wina tak podniosła wynik. A nie lepiej od razu napisać do Paśnika?? Dziewczyny mówiły że jest z nim kontakt przez email i wtedy w piątek skonsultujesz to z tą babką i będziesz mogła szybciej zacząć działać.

Akurat u niej nie bylam bo jak mojego dr nie bylo to miałam wuzyty u dr Manki ale slyszalam o niej super opinie. Ja jak mialam transfer ti sie zastanawialam czy ten lekarz wie co robi i najgorzej wspominam transfer z Provity. Teraz w gync. Tez zabiegi wykonuja lekarze dyzurni ale tylko smietanka wiec sie nigdy nie stresiwalam i tylko raz transfer wylonywal mi inny dr a tak to zawsze moj i ten teraz szczesliwy tez:) kochana i nie raz przychodza chwile zwątpienia, u mnie już chyba rodzina chciała zebym skonczyla sie leczyc i pomyślała o adopcji bo przez 4 lata nasze życie bylo.w biegu od lekarza do lekarza, wszystki podporzatkowywane temu, nawet pytalam lekarza czy na wczasy jechac mogę, ile bylo wylanych lez moich i meza to wiem tylko ja, przeszlam piec pelnym procedur a teraz jestem szczęśliwa bo nosze pod serduszkiem dzieciatka lub dzieciatko bo tego jeszcze nie wiem. Nie możecie sie poddawac
Ja też już wszystko podporządkowuje pod starania :) Bardzo Ci gratuluję szczęścia pod sercem :* Nie mamy zamiaru się poddawać, Mój Małżonek nie daje Nam się załamać :) Mam nadzieję, że ta procedura będzie ostatnią.

Ja nie wiem czemu sie tak posypalam po Twojej wiadomosci. Ustaly mi objawy nie czuje sie jak w ciazy zryczlam sie M.niedawno i plan b ustalilismy jak by co...

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana, u Ciebie musi być dobrze. Nie myśl negatywnie (łatwiej radzić niż się do tego zastosować, wiem coś o tym).

Pytalas o szpital, nie chce pytać bo to mała miejscowość ale w okolicach Warszawy.

Co do objawów to najgorsze u mnie były piersi, które dziś nawet w nocy w ogóle, ale to w ogóle nie bolały i stały się takie, nazwe to - wiotkie.

Ja nie wiem czemu sie tak posypalam po Twojej wiadomosci. Ustaly mi objawy nie czuje sie jak w ciazy zryczlam sie M.niedawno i plan b ustalilismy jak by co...

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie tylko Ty. Mnie też strasznie dobiła ta sytuacja ale trzeba wierzyć w każdego Kropka dopóki jest nadzieja. Kto ma wierzyć jak nie my? Robimy wszystko aby się udało i teraz nie pozostalot nam nic innego jak pozytywne myślenie! Ono może zdziałać cuda!

Matko dziewczyny ale się dzisiaj dzieje. Witam nowe koleżanki, rozgośćcie się, z nami raźniej :)
@Oczekiwanie2017 MATKO BOSKA co się dzieje? Który Ty masz dpt dzisiaj? Jak rzeczytyałam Twoją wiadomość to czułam, że na chwile mi serce stanęło!! Co z Tobą? Jesteś w szpitalu? Wiesz coś więcej? Trzymaj się, to nie może się tak skończyć ;(
@iwo333 mnie się wydaje, że jeśli beta tak dużo spadła, to tylko czekać na @ zostło i myślę, że obędzie się bez szpitala. Daj znać co powiedział lekarz
@Kurcia iskierka nadziei jeszcze się tli :*
@Joko86 ciotki chcą zdjęcieeeeeeeeee!!! Gratki :*:*:*
@Raspberry88 śliczności!! :*:* Moje największe marzenie!!

@dzoasia dzięki że pytasz. Od niedzieli mialam lekkie krwawienie. Nie muszę iść do szpitala, beta spada . Organizm sam się oczyszcza. Wiadomo chciałabym, żeby był powód, dla którego rosło by hcg ,ale nie będzie mi to dane.

reklama
Do góry