reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dobry specjalista. Wkurzalo mnie tam tylko to ze zabiegi wykonuje lekarz dyzurujacy i ja przy punkcji i transferze trafiłam na najgorszego.
Ja nie dam sobie nic zrobić przez kogoś innego :) Wszystko ustalamy tak, żeby była Pani Doktor i także Ona to wykonywała. Nie wiem dlaczego, ale czuje, że tylko ona da to upragnione dzieciątko i bardzo jej ufam. Gdyby mi kazała skoczyć z mostu mówiąc, że dzięki temu zajdę w ciążę to tylko pytam z którego mam to zrobić :D

To jesr nie mozliwe. Ja bym powtorzyla badania
Kurde ale robiłam w tym samym labo. Fakt, po poronieniu przybyło mi ze 2,5kg ale już powoli opanowuję, tylko dużo mniej się ruszam niestety, bo od wiosny do sierpnia popitalałam na rowerze do pracy + weekendowo jakieś 50-60km trasy a teraz nie chcę się przeziębić, więc jeżdżę samochodem. Jeśli chodzi o dietę to moim grzechem głównym są wieczorne słodycze i wino (ale winem regeneruję endo po łyżeczkowaniu:p). Tłuściochów, fast foodów i innych rzeczy raczej unikam, ziemniaków mało, wieprzowiny mało, raczej pełnoziarniste i chude rzeczy, bo większośc dnia spędzam w pracy rzy zdrowym jedzeniu. Może w czwartek faktycznie powtórzę...?? Tylko nie wiem czy iść do tego labu znowu czy do innej placówki..

Dziewczyny, jesteście kochane :). Ja czekam do jutrzejszej wizyty. U mnie w szpitalu mają stare USG i na nowym pracują w dzień więc dobre USG mogą zrobić rano. To ja już wolę moja dr i klinikę. Już kiedyś byłam w czasie poronienia w moim szpitalu, o jeden raz za dużo. Teraz muszę zrobić wszystko żeby obyło się bez lyzeczkowania. Jutro będę wiedziała co dalej. W razie czego 22 grudnia wizyta w Łodzi u doc.P

reklama
Obniżyć można witamina b6 i b12 . Ja miałam wysoką, ale teraz biorę modulatory homocysteiny i jest już dobrze .
A ja miałam ok, jak brałam syntetyczne wit w suplemencie ovarin. Po tym jak się dowiedziałam, że mam mutację mthfr to biorę metylowany kwas foliowy i wit b12 i doopa. Normalnie szok i niedowierzanie!! Brałam też magne B6 ale mi się skończyło i od ok 2 tyg nie biorę bo niema pana zajechac do apteki...

Do góry