U nas tez nie ma problemu z czynnikiem meskim, mozliwe ze podobnie beda mi podawac 2-3 dniowe.strasznie sie tego boje co mnie czeka i nie moge w to wszystko jeszcze uwierzyc.. Ja za Ciebie tez trzymam kciuki [emoji5] pieknych zarodkow i szczesliwego transferu [emoji5]Ja się leczę w Lublinie w ab ovo. Z tymi zarodkami to różnie. Ja za bardzo się nie znam w jakich przypadkach podają 3 a w jakich 5 dniowe. U nas dr powiedział ze nie ma problemu z czynnikiem męskim wiec 3 dniowe wystarcza. Ale ile w tym prawdy nie mam pojęcia. Może dziewczyny będą wiedziały więcej [emoji6]trzymam kciuki będzie dobrze [emoji110]️[emoji110]️
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
RedHotChiliPepper28
Fanka BB :)
Świat klinik niepłodnościowych jest bardzo mały A długo już? Cudowna kobieta! Ufam jej bezgranicznie!Ja też [emoji6]
RedHotChiliPepper28
Mam nadzieję, że dla każdej z Nas przyjdzie taki moment, zasłużyłyśmy jak mało ktoTrzeba próbować. Codziennie jak tu wchodzę na forum i czytam że jednej, drugiej dziewczynie się udało, to mam takie myśli, że i mi się tym razem uda ;-) wiadomo każda z nas ma czasami gorsze dni i musi się wypłakać.
misis188
Kochana jesli beta bedzie negatywna, a wierze ze tak nie bedzie, to odstawoasz leki i potem dostaniesz okres. Nie wiem czy do crio przy sztucznyn cyklu mozna podejsc juz w nastepnym cyklu czy nue trzeba odczekacDziewczyny dziekuje za slowa otuchy. Troche pobuczalam. Ale minimalna nadzieje zawsze mam wiec czekam do czwartku. Jeżeli jednak nic by sie nie wyklulo do tej pory to jakie jest dalsze postepowanie? Domyslam sie ze mam sie skontaktowac z klinika, isc na wizyte (?), odstawic leki i czekac na @. A co pozniej? Czy do criotransferu moge podejsc juz w nastepnym cyklu? Czy powi nam robic jakies badania dodatkowe przed nastepnym transferem? Cos zalecacie?
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
walczaca o szczescie
To w styczniu jest tu już niezły skład :-)U mnie cisza.. Jeszcze jeden cykl muszę odpuścić i dopiero mogę startować
misis188
To jesr nie mozliwe. Ja bym powtorzyla badaniaKobity u mnie mały wielki szok dzisiaj. Homocysteina we wrześniu miodowa bo 7,9 a dziś 15.2
Kuźwa a od września właśnie łykam te pieprzone metylowane witaminy. Szlag
walczaca o szczescie
O rety... i jak to teraz zbić? Ja się na tym nie znam :/Kobity u mnie mały wielki szok dzisiaj. Homocysteina we wrześniu miodowa bo 7,9 a dziś 15.2
Kuźwa a od września właśnie łykam te pieprzone metylowane witaminy. Szlag
misis188
U kogo sie tam leczysz? Tez mialam tak jedno podejscie. Potem poszlam do gyncentrum, moim zdaniem maja lepsze labolatorium-widze to po zarodkach jakie tam mialam w dwoch procedurach a teraz jesten w ciąży, a wczesniej mialam jeszcze 2 proceduryvw KrakowieLeczę się w Katowicach w Centrum Medycznym Angelius. Mnie najbardziej przeraża to, że znowu może się NIC nie udać, że znowu to WSZYSTKO pójdzie na marne
reklama
Dziewczyny mam teraz straszne nudnosci . W brzuchu buzuje zle sie czuje .rano dzis nie mialam za duzych mdlosci a teraz to az misie nogi uginaja tak mnie kreci. Nie wiem czy to normalne czy cos nie tak czy to kwestia lekow. Jutro 3 raz robie bete dla spokoju.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: