reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochana jak brąz to stara krew. Uwierz że ze mnie wylecial skrzep z żywa krwią a z dzieciaczkami wszystko ok. Chcesz drastyczne zdjęcie ?
Najważniejsze że nie pojawiają się skurcze a krwawienie się nie nasila. Mogłaś się skaleczyc przy aplikacji Luteiny.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie aplikuje luteiny dopochwowo ale myślę nad tym czy nie dodać dodatkowej dawki... za drastyczne zdjęcia dziękuję i cieszę się że u Was wszystko dobrze. Ja muszę wytrzymać do 21. Od weekendu nasilily mi sie mdłości więc mam nadzieję ze te moje Maluchy robią takie zamieszanie w moim organiźmie

Dzisiejsza beta 581,3:) wyniki mialy byc na cito, krew oddana o 9 a wyniki przed 20. TSH zrobilam na czco i przed tabletka i wyszlo 2.08 czyli mysle ze mam dobra dawkę leku. Jeju jak sie ciesze. Dziewczyny nie poddawajcie sie!!! To jest warte kazdych pieniedzy! A szczerze to czasen zaczynalam watpic czy sie nam kiedykolwiek uda
Pueknie. Cieszę sie razem z Wami i gratuluję :-))

Wlasnie jestem no etapie czekania na transfer mojej blastki. W piatek jade odebrac moja snieżynkę. Jest to moja pierwsza procedura I drugi transfer. Pierwszy niestety klapa :-( :(.
U mnie zdiagnozowana endometrioza i niskie AMH u M bardzo słabe żołnierzyki. Mam też za sobą jeno poronienie po naturalnych staraniach.
Witaj i myślę że będziesz się tu z nami dobrze czuła. Kiedy przewidywany transfer? Będziemy trzymać kciuki.

Trzymam mocno kciuki. Na tym etapie beta bedzie za niska zeby test wyszedl pozytywny. Bedzie dobrze i wyniki popros na cito zebysmy sie tu dlugo nie musisly stresowac :)
Niby tak, ale kiedys jak mialam bete 5 (po ovitrellu za wczesnie testowalam) to na facelle mi wyszedl dosc wyrazny cien.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

hej kochana raz spada a raz sie podnosi.. nie wiemy co sie dzieje 15 czyli w piatek nastepny termin .. mam nadzieje ze lek działa u stad to wszystko.. niestety bóle wróciły :( ahh głowa boli z tego wszystkiego.. dziewczyny nie mam juz sił na to wszystko .. a tutaj jeszcze tyle trzeba walczyc

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@asinka89 nie masz wyjścia jak walczyć! Gdzieś jest zapisany ciekawy scenariusz dla Was :) Miłego dnia bez bólu !

Nie aplikuje luteiny dopochwowo ale myślę nad tym czy nie dodać dodatkowej dawki... za drastyczne zdjęcia dziękuję i cieszę się że u Was wszystko dobrze. Ja muszę wytrzymać do 21. Od weekendu nasilily mi sie mdłości więc mam nadzieję ze te moje Maluchy robią takie zamieszanie w moim organiźmie
No z ta luteina to nie jest głupi pomysl. Ja wg zalecen miakam 3x2 lutinus a do poludniowej dawki dodaje sobie hedna luteine a do wieczornej 2 bo została mi jeszcze zwykla luteina z pierwszej chyba procedury. Progesteronu sie chyba nie da przedawkowac. Ja juz,zaczynam się bac tych dolegliwosci ciazowych :) wczoraj strasznie smierdzial mi zapach i nie mogę spac i to nie jest fajne bo przy tym wierceniu meza budze i bidok tez jest przeze mnie za bardzo nie wyspany

reklama
Do góry