reklama
Mala844
Zaangażowana w BB
Gratulacje kochana, ja jeszcze musze czekac do 17:30 ten czas tak mi sie dłuży ze masakraJuż jej wysłałam mmska z wynikami i zapytałam czy mogę się powoli zacząć cieszyć
Chocolateri
Fanka BB :)
Moja praca polega na tym że przegrana w piżamie leżę w łóżku i co jakiś czas zaglądam do moich podopiecznych. Wszystko jest pod alarmem więc jestem na dyżurze gdyby np nastąpił atak padaczki.A Ty mozesz wogole pracowac na nocki. Mi lekarz powiedział ze nie mozna pracowac w ciazy w nocy....
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Czekamy!!Gratulacje kochana, ja jeszcze musze czekac do 17:30 ten czas tak mi sie dłuży ze masakra
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
No ja wzięłam na to cito ale słabe to cito u nas ale ważne że 2 godziny wcześniej niż ta która mi powiedziała nie dziękuję jeszcze 3mam kciuki za Ciebie pisz odrazuGratulacje kochana, ja jeszcze musze czekac do 17:30 ten czas tak mi sie dłuży ze masakra
L
Lily85
Gość
Ja bym zaufala dr. Jesli mowi zeby sie nie martwic to najlepsze co mozesz zrobic to starac sie nie poddac stresowi i czekac do wizyty.Ja mam prolutex i luteine podjęzykowa. Tez myslalam nad ta betą ale dr mówiła żeby już nie robić :/
Wydaje mi sie ze 3 dpt to nie jest wiarygodne badanie i w ogole bym sie nim nie sugerowala. Zrob spokojnie za 2 dni, bedzie dobrze!To jest drugi wynik przy pierwszej weryfikacji betę miałam 3 dpt i wyszła 14
Super! Cichutko gratuluje! Masz podobny poziom bety jak ja, w 8 dpt mialam 50 a w 10dpt 115.Dziewczynki , dostalam wynik . W piatek 7dpt ( jak sie okazalo a nie 8) bylo 41,3 , dzis 10 dpt 186,7 . Chyba dobrze tak na oko . ?
Fantastycznie! Gratulacje ))) Niestety do progesteronu sie nie umiem odniesc, ja jestem na prolutexie i Crinone i mam 90-100 poziom progesteronu. Nawet nie wiem czy moj lekarz nie przegina :/Beta 59.30........o boze...
Progesteron 14.1 ..chyba maly?
Hihih nastrachalam Cię ? ja też bardzo się cieszę teraz czekam w środę na piękny przyrost więc jeszcze trochę nerwów bedzie.. A Ty jutro mnie będziesz stresowala ? sikalas dzis?@zylwia boze tak sie ciesze!! Az mi serce na chwile stanelo jak widzialam ze cos napisalas!!!
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Mala844
Zaangażowana w BB
wariacji dostane przez ta godzineNo ja wzięłam na to cito ale słabe to cito u nas ale ważne że 2 godziny wcześniej niż ta która mi powiedziała nie dziękuję jeszcze 3mam kciuki za Ciebie pisz odrazu
reklama
Ja czekam na telefon od pani doktor mam nadzieję że jest ok jeszcze nie dziękuję bo trochę nerwów przede mną będzie :* A Ty miałaś 5dniowa blastke ?Ja bym zaufala dr. Jesli mowi zeby sie nie martwic to najlepsze co mozesz zrobic to starac sie nie poddac stresowi i czekac do wizyty.
Wydaje mi sie ze 3 dpt to nie jest wiarygodne badanie i w ogole bym sie nim nie sugerowala. Zrob spokojnie za 2 dni, bedzie dobrze!
Super! Cichutko gratuluje! Masz podobny poziom bety jak ja, w 8 dpt mialam 50 a w 10dpt 115.
Fantastycznie! Gratulacje ))) Niestety do progesteronu sie nie umiem odniesc, ja jestem na prolutexie i Crinone i mam 90-100 poziom progesteronu. Nawet nie wiem czy moj lekarz nie przegina :/
Podziel się: