walczaca o szczescie
Fanka BB :)
W środę, to było 11 dpt i to byla druga weryfikacja beta wynosiła wtedy 1604Ja bym zrobila. Kiedy ostatnio badalas?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W środę, to było 11 dpt i to byla druga weryfikacja beta wynosiła wtedy 1604Ja bym zrobila. Kiedy ostatnio badalas?
No pięknie!! Gratuluję:-)Dziewczynki , dostalam wynik . W piatek 7dpt ( jak sie okazalo a nie 8) bylo 41,3 , dzis 10 dpt 186,7 . Chyba dobrze tak na oko . ?
Dziewczynki , dostalam wynik . W piatek 7dpt ( jak sie okazalo a nie 8) bylo 41,3 , dzis 10 dpt 186,7 . Chyba dobrze tak na oko . ?
Dziewczynki , dostalam wynik . W piatek 7dpt ( jak sie okazalo a nie 8) bylo 41,3 , dzis 10 dpt 186,7 . Chyba dobrze tak na oko . ?
Z lekow na gardlo tantum verde np mozna inhalacje z soli .innych nie. No chyba ze stan ciezko i lakarz powie ze trzeba nawet antyb.Mozesz nawet sobie wziąć aspiryne
Jak wyniki?Oddane! teraz czekamy na wyniki tylko to moje labo masakra.. "No chyba można na cito ale nie wiem czy to coś da niektórzy mówią że dostają wcześniej niektórzy nie" no masakra.. :/ no nic ale czekamy najpóźniej o 17 ale moga być wczesniej ..
Mega pozytywnie zazdroszczę ;-)Dziewczyny chce tylko się z Wami podzielić myślami i uciekam spać bo idę na nocke. Później będę nadrabiać wpisy
Wychodzi na to, że nawet wielki wyglądający skrzep i świeża krew nie oznacza poronienia. Wróciłam od lekarza. Dzieci rosną jak na drożdżach( 5 dni temu wskazywaly 6t5dc a dzisiaj 8 tc) , i ciąża jest wzorowa. Nie ma miesniakow czy krwiakow. Lekarz nie wie co to było. A to moje maluchy, jeden się nam chowal.
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Mozesz nawet sobie pytam serio