reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny czy można po transferze zażywać coś na przeziębienie stan podgorączkowy podobno jest normalną rzeczą po transferze np. herbata z maliną czy nie przeszkadza

Plamienia są zawsze stresujące, ale skoro brązowe to może nic złego się nie dzieje. Odpoczywaj w miarę możliwości. Kontaktujesz się z lekarzem czy narazie czekasz?
Myślałam aby zrobić betę ale przy dwóch Kropkach to też mi to raczej nie da jednoznacznej odpowiedzi także spróbuje poczekać do wizyty... mam nadzieję że przejdzie i znowu będę się mogła cieszyć spokojem :-(
Dzwoniłam do kliniki i powiedzieli żeby się nie martwić

Myślałam aby zrobić betę ale przy dwóch Kropkach to też mi to raczej nie da jednoznacznej odpowiedzi także spróbuje poczekać do wizyty... mam nadzieję że przejdzie i znowu będę się mogła cieszyć spokojem :-(
Dzwoniłam do kliniki i powiedzieli żeby się nie martwić

Oby to był tylko fałszywy alarm i dzidzie po prostu lepiej się wgryzaja.

reklama
Do góry