reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny dziś mam pierwsze usg po udanym transferze....i jestem przerażona bo nie wiem co zobaczę. Brzuch mnie tak boli że stresu że zaraz chyba pawia puszczę ..:( nie wiem dlaczego ale czuję niepokój...3majcie za mnie kciuki!
bedzie dobrze , nie stresuj sie... mi najlepiej pomoga to ze mowie sobie ze juz i tak nie mam wplywu na to cos ie dalej dzieje , zrobilam , zrobilismy co moglismy .... trzymam kciuki!!!!

reklama
taaa, ja dzisiaj poszlam do naszego wspanialego powiatowego szpitala oddac krew . zaplacilam polowe mniej nic w pryw. punkcie . Mialo byc na 12 gora 13 ..... ide do laba a tam awaria aparatu akurat tego. Noz ja to mam szczescie . za 2 h mooooooze bedzie ....
Ooooj wiem co znaczy to wyczekiwanie:( masakra.... No ale coz taka nasza dola:) wierzmy i trzymajmy kciuki za wyyysoka betke:) moze to znak kochana zebys przyzwyczajala sie ze teraz to juz przez najblizsze 9 miesiecy bedziesz sie denerwowac hahaha

Jak brazowe to chyba nic niepokojacego sie nie dzieje. Progesteronu tez nie powinnas miec za malo przy naturalnym cyklu plus lekach. Moze skontaktuj sie z lekarzem jak Ci nie przejdzie?
W środę progesteron miałam 32 to chyba nieźle... zawsze tak miałam tuż przed betą :-( gdyby coś złego się stało to przy becie ponad 1600 to byłoby jakieś krwawienie chyba...??

reklama
Do góry