bedzie dobrze , nie stresuj sie... mi najlepiej pomoga to ze mowie sobie ze juz i tak nie mam wplywu na to cos ie dalej dzieje , zrobilam , zrobilismy co moglismy .... trzymam kciuki!!!!Dziewczyny dziś mam pierwsze usg po udanym transferze....i jestem przerażona bo nie wiem co zobaczę. Brzuch mnie tak boli że stresu że zaraz chyba pawia puszczę .. nie wiem dlaczego ale czuję niepokój...3majcie za mnie kciuki!
reklama
@walczaca o szczescie internety mowia ze krew brazowa to nic strasznego ale na wszelki wypadek nie czekaj do 21 go tylko dzwon do kliniki
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Ooooj wiem co znaczy to wyczekiwanie masakra.... No ale coz taka nasza dola wierzmy i trzymajmy kciuki za wyyysoka betke moze to znak kochana zebys przyzwyczajala sie ze teraz to juz przez najblizsze 9 miesiecy bedziesz sie denerwowac hahahataaa, ja dzisiaj poszlam do naszego wspanialego powiatowego szpitala oddac krew . zaplacilam polowe mniej nic w pryw. punkcie . Mialo byc na 12 gora 13 ..... ide do laba a tam awaria aparatu akurat tego. Noz ja to mam szczescie . za 2 h mooooooze bedzie ....
Koniczyna82
Fanka BB :)
Gosiu a ty na pewno w tym samym laborratorium basalas te hormony? Są w tych samych jednostkach?Ale strasznie spadł mi estradiol w czwartek miałam 1213 dzisiaj 183 I progesteron miałam 69 a dzisiaj 8.83 to cyba nie za dobrze co
Oczekiwanie2017
A ja zaczęłam delikatnie plamić na brązowo i jestem przerażona a wizyta dopiero 21 :-(((
Plamienia są zawsze stresujące, ale skoro brązowe to może nic złego się nie dzieje. Odpoczywaj w miarę możliwości. Kontaktujesz się z lekarzem czy narazie czekasz?
walczaca o szczescie
Ja mam prolutex i luteine podjęzykowa. Tez myslalam nad ta betą ale dr mówiła żeby już nie robić :/Ja bym.zaszła zrobic bete i skontaktował sie z lekarzem. Masz moze duphaston albo inny progesteron niz dowcipny? Jesli tak to bym.zwiekszyla dawkę
dokladnie , to jest 7dpt , sprawdz zakres norm , moze byla pozniej ciut impalntacja i wytwarzanie bety. sprawdz za 48 h koniecznie i nie sikaj na test zeby sie nie stresowac bedzie dobrzeZrób za dwa dni, najważniejszy jest przyrost więc głowa do góry
walczaca o szczescie
W środę progesteron miałam 32 to chyba nieźle... zawsze tak miałam tuż przed betą :-( gdyby coś złego się stało to przy becie ponad 1600 to byłoby jakieś krwawienie chyba...??Jak brazowe to chyba nic niepokojacego sie nie dzieje. Progesteronu tez nie powinnas miec za malo przy naturalnym cyklu plus lekach. Moze skontaktuj sie z lekarzem jak Ci nie przejdzie?
przyrost bedziesz mogla sprawdzic jak bedziesz miala drugi wynikTak ale chyba bardzo mały przyrost jak na 7 dpt?
reklama
gosian9535
Zaangażowana w BB
Tak wszystko robię w kliniceGosiu a ty na pewno w tym samym laborratorium basalas te hormony? Są w tych samych jednostkach?
Podziel się: