Ja tez nie chcialam nikomu z bliskich mowic. W koncu sie odwazyam i powiedzialam swojej siostrze i mamie a mąż powiedzial mojej tesciowej. To byla dobra decyzja. Nie spodziewalam sie ze beda mnie tak wspierac. Dobrze jest móc sie komus wygadac i opowiedziec o swich obawach. Zanim im powoedzialam ze nie moge miec dzieci tez slyszalam ze kiedys sie doczekam "cudu" bo kestem mloda. Sprobuj moze pogadac z kims bliskim o Twoim problemie. Moze sie okazac ze masz duze wsparcie w rodzinie.No właśnie z moją wytrzymałością też nie jest najlepiej. Czytam i zaglądam praktycznie codziennie na forum, ale chyba jeszcze bardziej mnie to rozbija.... nie potrafię przestać myśleć...co dalej, czy na pewno warto znów próbować i nie daj Bóg znów przechodzić rozczarowanie. Tym bardziej że nikt z bliskich nie wie co aktualnie przechodzę i w ogóle o ivf mało kto wie. Także zawierzyć się nikomu nie chcę bo co mi może powiedzieć przyjaciółka która ma dzieci... A tekst jesteś młoda uda się Wam doprowadza mnie do wk...rwa nie z tej ziemialbo: macie już Marysię ona Wam wystarczy...masakra
reklama
Ja tak naprawdę też nie z tych stron . Ale na forach miał niby najlepsze opinie.. już teraz sama nie wiem gdzie iść . Wczoraj się dowiedziałam o artemidzie w Białymstoku miałabym bliżej i wogole, ale przez tego bociana mam złe wspomnienia.
CzescHej dziewczynki. Jestem tu nowa i wogole pierwszy raz piszę na takim forum .. Nie wiem od czego zacząć .. Jestem po 1 nieudanym in vitro w bocianie. Teraz chcę znów spróbować i nie wiem gdzie.. czy może któraś z Was leczyla się w invimed w gdyni ?
Mala844
Zaangażowana w BB
Ja leczę się w invimed Gdynia u dr rogozyHej dziewczynki. Jestem tu nowa i wogole pierwszy raz piszę na takim forum .. Nie wiem od czego zacząć .. Jestem po 1 nieudanym in vitro w bocianie. Teraz chcę znów spróbować i nie wiem gdzie.. czy może któraś z Was leczyla się w invimed w gdyni ?
Agnieś191
Fanka BB :)
Nie tylko ja mam udaną ciąże z Gamety Gdynia i dojeżdzalam do kliniki 250km. Polecam dr Czech. Poczytaj sobie o nim opinie. Pierwszy transfer i udany dziś 18tydzień. Było tu jeszcze kilka dziewczyn z Gamety Gdynia może się ujawnią.Ja tak naprawdę też nie z tych stron . Ale na forach miał niby najlepsze opinie.. już teraz sama nie wiem gdzie iść . Wczoraj się dowiedziałam o artemidzie w Białymstoku miałabym bliżej i wogole, ale przez tego bociana mam złe wspomnienia.
Dziękuję za wiadomośćCzescslyszalam o invimed dobre opimie. Moze warto sprobowac.
dżoasia
Artemida też niezbyt dobra wg tego co tu dziewczyny piszą. A do Warszawy masz daleko? Może novum?Ja tak naprawdę też nie z tych stron . Ale na forach miał niby najlepsze opinie.. już teraz sama nie wiem gdzie iść . Wczoraj się dowiedziałam o artemidzie w Białymstoku miałabym bliżej i wogole, ale przez tego bociana mam złe wspomnienia.
Wiem co czujesz .. U nas wiedzą moi rodzice,siostra i ciocia męża bo jest młoda i mam z nią bardzo dobry kontakt ale ja za bardzo też nie chce o tym gadać.. pamiętam po swoim 1nieudanym podejściu to na wszystkich się wyżywałam i krzyczałam... I do tego doszlo jeszcze to że nie mieliśmy mrozakow i moje obwinianie się że za bardzo przy transferze się spielam i później też nie wierzyłam że się uda.. później ochlonelam i z polecenia koleżanki trafiłam do fertimedica w Warszawie.. transfer miałam 1 grudnia oczywiście teraz tez nie mam żadnych mrozakow nic nam nie zostało dziś zobaczyliśmy dwie kreseczki i cała nadzieja w naszym kropusiu w brzusiumam nadzieję że zostanie z nami na 9 miesięcy
i co najważniejsze o dziwo byłam mega wyluzowana podczas transferu ..posmialismy się że nie mogli mi dobrze usg zrobić bo tak się chichralam
później zachowywałam się jakby transferu nie było jakoś w ogóle o tym zapomnialam.. tylko nie dawno jakoś tak zaczęłam panikowac przez te bóle okresowe
jest tu mnóstwo dziewczyn które przeżyły dużo i dalej walczą i dzięki nim wiedziałam że warto
![]()
Oczekiwanie2017
Nie dziękuję jeszvze... :* jutro beta i będę się cieszyćA Ty w środę wizytę masz ?
jak się czujesz ?
Tak, ja teraz czekam do środy. Jutro mój M ma wolne więc dzień szybko minie. Teraz już tylko czekanie pozostało, na nic więcej wpływu nie mamy...
reklama
Ja byłam na pierwszej wizycie u dr Makowskiej. A i Ciebie początek leczenia ?Ja leczę się w invimed Gdynia u dr rogozy
Podziel się: