Witaj w klubie kiedy miałaś transfer?
Hej 30.11 trzy dniowego zarodka. A ty kiedy miałaś transfer ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witaj w klubie kiedy miałaś transfer?
On ma hamowac skurcze macicy. Dziala bodajze przez 4 czy 6 godzin od podania. Jest podawany w formie kroplowki która schodzi 3-4 godziny i to jest fajne bo lezysz długo po transferze. U nas przynajmniej przed transferem masz jakas dawke ze strzykawki a po transferze pidlaczaja Ci kroplowke.A na co jest atosiban? Jakie są wskazania?
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Jakas dziewczyna pisala tu ba forum ze slynny dr Lewandowski z Novum jest wielkim zwolennikiem tego leku. Ja sie o nim dowiedzialam od innej dziewczyny i zdecydiwalismy sie teraz i wczesniej tez mialam mimo iz koszt jest duzy bo w gync kosztuje 800 zlOn ma hamowac skurcze macicy. Dziala bodajze przez 4 czy 6 godzin od podania. Jest podawany w formie kroplowki która schodzi 3-4 godziny i to jest fajne bo lezysz długo po transferze. U nas przynajmniej przed transferem masz jakas dawke ze strzykawki a po transferze pidlaczaja Ci kroplowke.
Bardzo dziękuję za odpowiedź... faktycznie trochę dużo w Gyn, a to miałaś jakieś wskazania do przyjęcia tego leku czy to sama decydujesz, bo mi nic nie proponowali?Jakas dziewczyna pisala tu ba forum ze slynny dr Lewandowski z Novum jest wielkim zwolennikiem tego leku. Ja sie o nim dowiedzialam od innej dziewczyny i zdecydiwalismy sie teraz i wczesniej tez mialam mimo iz koszt jest duzy bo w gync kosztuje 800 zl
Sama zapytalam o to dr i on zrobil adnotacje w mojej kartotece. Powiedzial ze można sprobowac aczkolwiek lek.ten.jest jeszcze w fazie badan ale tez nie odradzalBardzo dziękuję za odpowiedź... faktycznie trochę dużo w Gyn, a to miałaś jakieś wskazania do przyjęcia tego leku czy to sama decydujesz, bo mi nic nie proponowali?
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Tak jest!Nadzieja umiera ostatnia. Najpierw beta.
Kiedy robisz betę ?Ja miałam 4 grudnia, blastka 5 dobowego