reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

odrazu po punkcji gin zrobił mi usg i miały tyle.. po tygodniu nie zmalały ... po miesiacu miały juz 13 wiec musiałam odczekac 2 miesiace ... ale ciesze sie bo muałam 35 jajek z tego 27 dobrej jakisci :) było warto pocierpiec.. niestety transfery 2 nieudane .. i powiem szczerze troche sie podłamałam.. robimy pauze :(

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Jak tam Damian kochana?

reklama
@marg88 myślę o Tobie dosyć często i wierzę, że uda Ci się i wszystko dobrze się skończy. :*
Dziękuję... jestem dziwnie spokojna. Powierzyłam swoją sprawę tam wysoko do nieba...modlę się gorąco. Wiem ze już nic więcej zrobić nie mogę. Mąż będzie ze mną cały tydzień więc latwiej:) dzisiaj już mu powiedziałam że trzymam się tak dzielnie tylko dlatego że mam nadzieję ze nawet jeśli teraz maluch nie dał rady to...jeszcze kiedyś będziemy się leczyć i żeby nie odbierał mi tej nadzieji bo ona pozwala mi funkcjonować.

Sama poprosilam. Lekarze mowia zyc normalnie ale ja nie robilam nic:) oj przepraszam. Przeczytalsm.jedna ksiazke i puzzle ukladalam:)
Ja tez mam taki plan i dołożę bardzo krotki spacer z psem-resztę obowiązków przerzucam na Meza.Tyle będę robic,o !Na Święta juz szykuje wszystko,żeby było szybko i sprawnie,bez wysiłku.A w Sylwestra wypije wino musujące Picolo [emoji12]

Tylko tak całkiem na leżąco to tez nie można. Pamiętacie Ewunię? Ona dostawała po transferach w bardzo dobrej klinice w Madrycie na wypisie informacje „Zakaz leżenia”... bo podobno jak się tylko leży i leży to ma idą mniej ukrwiona i może to przeszkadzać

odrazu po punkcji gin zrobił mi usg i miały tyle.. po tygodniu nie zmalały ... po miesiacu miały juz 13 wiec musiałam odczekac 2 miesiace ... ale ciesze sie bo muałam 35 jajek z tego 27 dobrej jakisci :) było warto pocierpiec.. niestety transfery 2 nieudane .. i powiem szczerze troche sie podłamałam.. robimy pauze :(

No to naprawdę ostro. Trzymam za was kciuki, ogarnijcie to co teraz najważniejsze i przyjdzie czas że wrócicie do tej walki. Ja miałam 4 transfery na razie... ale wiem ze w końcu się uda.

hej kochana... a zmeczony i obolały... dzis goraczka 39 ahh czy to kiedys sie skonczy :(... juz nie wiem czym go faszerowac...

A jakbys mu posmarowala czolo, dlonie i stopy cytryna albo pokroic cytryne w plasterki i oblozyc te miejsca-tak zawsze mi babcia robila w dzieciństwie jak bylam chora, dobrze by bylo zeby ta goraczka mu zeszla. Bidok nasz kochany:(

Ja tez mam taki plan i dołożę bardzo krotki spacer z psem-resztę obowiązków przerzucam na Meza.Tyle będę robic,o !Na Święta juz szykuje wszystko,żeby było szybko i sprawnie,bez wysiłku.A w Sylwestra wypije wino musujące Picolo [emoji12]
I puzzle se kup :) mi maz nawet po schodach chodzic nie pozwala, w nocy go musze budzic jak piesek chce isc siku a teraz beda sie jej zbluzac amory to potrafi w tedy nawet i 6 razy w nocy wyjsc

reklama
Jakas dziewczyna pisala tu ba forum ze slynny dr Lewandowski z Novum jest wielkim zwolennikiem tego leku. Ja sie o nim dowiedzialam od innej dziewczyny i zdecydiwalismy sie teraz i wczesniej tez mialam mimo iz koszt jest duzy bo w gync kosztuje 800 zl
Ja sie u niego lecze i tego leku nie mialam.

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry