reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

odrazu po punkcji gin zrobił mi usg i miały tyle.. po tygodniu nie zmalały ... po miesiacu miały juz 13 wiec musiałam odczekac 2 miesiace ... ale ciesze sie bo muałam 35 jajek z tego 27 dobrej jakisci :) było warto pocierpiec.. niestety transfery 2 nieudane .. i powiem szczerze troche sie podłamałam.. robimy pauze :(

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Jak tam Damian kochana?

reklama
@marg88 myślę o Tobie dosyć często i wierzę, że uda Ci się i wszystko dobrze się skończy. :*
Dziękuję... jestem dziwnie spokojna. Powierzyłam swoją sprawę tam wysoko do nieba...modlę się gorąco. Wiem ze już nic więcej zrobić nie mogę. Mąż będzie ze mną cały tydzień więc latwiej:) dzisiaj już mu powiedziałam że trzymam się tak dzielnie tylko dlatego że mam nadzieję ze nawet jeśli teraz maluch nie dał rady to...jeszcze kiedyś będziemy się leczyć i żeby nie odbierał mi tej nadzieji bo ona pozwala mi funkcjonować.

Sama poprosilam. Lekarze mowia zyc normalnie ale ja nie robilam nic:) oj przepraszam. Przeczytalsm.jedna ksiazke i puzzle ukladalam:)
Ja tez mam taki plan i dołożę bardzo krotki spacer z psem-resztę obowiązków przerzucam na Meza.Tyle będę robic,o !Na Święta juz szykuje wszystko,żeby było szybko i sprawnie,bez wysiłku.A w Sylwestra wypije wino musujące Picolo [emoji12]

Tylko tak całkiem na leżąco to tez nie można. Pamiętacie Ewunię? Ona dostawała po transferach w bardzo dobrej klinice w Madrycie na wypisie informacje „Zakaz leżenia”... bo podobno jak się tylko leży i leży to ma idą mniej ukrwiona i może to przeszkadzać

odrazu po punkcji gin zrobił mi usg i miały tyle.. po tygodniu nie zmalały ... po miesiacu miały juz 13 wiec musiałam odczekac 2 miesiace ... ale ciesze sie bo muałam 35 jajek z tego 27 dobrej jakisci :) było warto pocierpiec.. niestety transfery 2 nieudane .. i powiem szczerze troche sie podłamałam.. robimy pauze :(

No to naprawdę ostro. Trzymam za was kciuki, ogarnijcie to co teraz najważniejsze i przyjdzie czas że wrócicie do tej walki. Ja miałam 4 transfery na razie... ale wiem ze w końcu się uda.

hej kochana... a zmeczony i obolały... dzis goraczka 39 ahh czy to kiedys sie skonczy :(... juz nie wiem czym go faszerowac...

A jakbys mu posmarowala czolo, dlonie i stopy cytryna albo pokroic cytryne w plasterki i oblozyc te miejsca-tak zawsze mi babcia robila w dzieciństwie jak bylam chora, dobrze by bylo zeby ta goraczka mu zeszla. Bidok nasz kochany:(

Ja tez mam taki plan i dołożę bardzo krotki spacer z psem-resztę obowiązków przerzucam na Meza.Tyle będę robic,o !Na Święta juz szykuje wszystko,żeby było szybko i sprawnie,bez wysiłku.A w Sylwestra wypije wino musujące Picolo [emoji12]
I puzzle se kup :) mi maz nawet po schodach chodzic nie pozwala, w nocy go musze budzic jak piesek chce isc siku a teraz beda sie jej zbluzac amory to potrafi w tedy nawet i 6 razy w nocy wyjsc

reklama
Jakas dziewczyna pisala tu ba forum ze slynny dr Lewandowski z Novum jest wielkim zwolennikiem tego leku. Ja sie o nim dowiedzialam od innej dziewczyny i zdecydiwalismy sie teraz i wczesniej tez mialam mimo iz koszt jest duzy bo w gync kosztuje 800 zl
Ja sie u niego lecze i tego leku nie mialam.

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry