reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dokladnie,chociaż tyle dobrego.Po 5 letnich staraniach chcesz zrobić wszystko,by zobaczyć jak najszybciej zdrowe małe stopki i ja właśnie osiągnęłam ten etap.Dlatego zdecydowalismy sie na PGS.I dobrze i niedobrze,ze tak prę,ale już za długo dawaliśmy sobie ten polecany przez wszystkich na około LUZ(a tak naprawdę to pseudoluz,bo w glowie caly czas sa myśli).Czekam już na czw wizytę i info jak moje endo po lekach.Na szczęście znoszę je zaskakująco dobrze.A Ty na jakim
etapie jesteś teraz?
Kochana ja jestem po 7 latach syaran, jeslu chodzi o ivf to 2 transfery, z obu ciaza, tylko ze 1 cb a potem pironienie na poczatku 6tc. Aktualnie zbieram sie do trzeciego, udanego podejscia;) innej opcji nie przewiduje. Trzymam kciuki za Ciebie!

reklama
A czy te badania ANA1 i ANA2 nie dają jakiegoś poglądu na ewentualne badanie Nk,o którym piszesz?One tez związane są chyba z cytoyoksynami?Ile się czeka na wyniki i ile to kosztuje pamiętasz może?
Kochana ja ostatnio robilam badanie krore nazywa sie Subpopulacje limfocytow. W labo Synevo i placilam ok 360zl. Tu nie trzeba sie umawiac na termin badania :)

O ty klamczucho:p gratki! 21 grudnia bedziesz miec wizyte?
Tak i mam nadzieje ze uslysze serduszka/serduszko:)
Wiem ze klaczucha ze mnie ale jak.sie nie ujawniam to sie tak nie stresuje :) w poniedzialek zajade zrobic ostatnia bete i potem bede oczekiwac na wizyte :) a poki co to cierpie na bezsennosc :( 2 noce fajnie spalam a tak to masakra, spie po 3 godziny i dzis sie zapowiada to samo

Od wczoraj nie mam już zadanych objawów i tak dla siebie zrobiłam betę (jak dla 6 tygodnia to mieści się w normie, ale przyrost za mały). Ostatnio @dżoasia też miała u siebie źle przeczucia i się źle skończyło. To samo Olusja. My kobiety jednak czasami czujemy coś czego nie da się normalnie wyjaśnić.
O fak, to niedobrze. Mam.madzieje, ze to falszywy alarm. Kiedy masz jakąs wizyte? ;*

Opowiem Wam coś... u nas rekolekcje. Nie poszłam do spowiedzi bo jeśli bym nie powiedziała o sposobie leczenia to bym czuła taki trochę niedosyt a jak bym powiedziała to obawiałam się swojej reakcji na tym etapie moglabym się nawet rozplakac bo to teraz ciężko temat dla mnie...niepewność mnie dobija.
Ale mój synek kochany mnie pocieszył, taka dobra istotną z niego. Ksiądz prosił dzieci o jedno życzenie na karteczce...i wiecie co mój napisał...ze poprosi o rodzeństwo. Ksiądz czytał te karteczki nie podając nazwisk dzieci ale mocno przy tym zyczeniu mojego synka się zatrzymał...no i zaczyna się mniej przyjemna część bo nie mało się rozplakałam w kościele a przecież nikt nie wiedział ze to chodzi o moje dziecko. Ksiądz zaczął mówić że" rodzice slyszycie, nawet brak wymagań czy brat czy siostra, i liczba mnoga ktoś czuję się bardzo samotny i prosi o rodzeństwo" itp. Tak bardzo bym chciała dac mu to rodzeństwo...to jest moje największe marzenie i cel w życiu.
No pieknie... i teraz wez mu przetlumacz ze spelnisz blaganie tego dziecka ale dzieki ivf, ktore jest ostatnia deska ratunku...

Dziewczyny ja zrobilam test sikany w 12 dpt i nie dlatego , ze tak dlugo chcialam czekac tylko dlatego ze brzuch mnie bolal jak na @@@ od 6 dnia po transferze a 11 mialam lekkie plamienie. Polaczylam te dwa fakty, odstawilam rano leki i dla swietego spokoju wieczorem siknelam. Wyszedl cien cienia, bylam bliska obledu bo naprawde nie wiedzialam o co chodziBeta na nast dzien byla 197 i zaczely mi konkretne sikance wychodzic. Nie robcie ich tak szybko!!!!!! Szkoda nerwow ,- a ta opcja „ biore pod uwage ze wyjdzie negatywny” nie funkcjonuje bo juz macie dola. Wiem ze kusi , ja testu zrobic nie chcialam, bo chcialam sobie jak najdluzej w ciazy pochodzic[emoji173]️I sie udalo, a brzuch jak na @ boli mnie codziennie.Normalny objaw ciazowy.
A czy normalnym objawem sa klocia nagle co jakis czas silne w okolocch kosci oconowej no troszke wyzej? Dzis tak mam na przemian z prawej strony i z prawej strony brzucha..jak by ktos szpilka mnie dzgal[emoji52]

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry