reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Tak i mam nadzieje ze uslysze serduszka/serduszko:)
Wiem ze klaczucha ze mnie ale jak.sie nie ujawniam to sie tak nie stresuje :) w poniedzialek zajade zrobic ostatnia bete i potem bede oczekiwac na wizyte :) a poki co to cierpie na bezsennosc :( 2 noce fajnie spalam a tak to masakra, spie po 3 godziny i dzis sie zapowiada to samo
Masz za to wiecej czasu na gadanie do brzucha;) hehe. No nie moge uwierzyc, tak nas tu oszukac! :p ale cos mi rano mowilo, ze to ostatnio niepodobne, ze tak woeczor i w nocy tyle postow bylo od ciebie:D wiedzialam, ze cos.jest na rzeczy, tylko myslalam, ze moze jakis urlop masz.i cwiczysz obecnosc na forum przed podejsciem ;)

reklama
W zeszły czwartek (15dpt) było 1703 a wczoraj (23dpt) tylko 7251. Podwaja się po 92 godzinach.
No to ja 23dpt mialam 6910 i mi powowdzial ze jest w dolnej granicy. Poszla bym kochana spr.czy krwiaka jakiegos nie ma moze.oczywiscie nic takiego nie misi byc na pewno jest ok wszystko tylko spr.dla.Twojej psychiki[emoji10][emoji10][emoji10][emoji10][emoji10]

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Kochane kobiety czekające na testowanie.
Ból podbrzusza jak na okres towarzyszy mi od transferu aż do teraz 7t3d c.
Co Was może niepokoić to jedynie skurcze macicy, napięcie w podbrzuszu jest zupełnie naturalne. [emoji16]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja w od wczoraj leżę, w poniedziałek mam wizytę u lekarza. Wczoraj wyleciał ze mnie skrzep krwi i po miałam delikatne krwawienie. Lekarz mój twierdzi że to oproznil się krwiak.
Co ma być to będzie [emoji173] Mam nadzieję że ma rację i zobaczę 2 serduszka.

Tak i mam nadzieje ze uslysze serduszka/serduszko:)
Wiem ze klaczucha ze mnie ale jak.sie nie ujawniam to sie tak nie stresuje :) w poniedzialek zajade zrobic ostatnia bete i potem bede oczekiwac na wizyte :) a poki co to cierpie na bezsennosc :( 2 noce fajnie spalam a tak to masakra, spie po 3 godziny i dzis sie zapowiada to samo
Mam to samo... niedziela a ja od 6 na nogach :/

Hej dziewczyny. Dzisiaj znowu w zlym nastroju..... Wstałam i znowu mam plamienie...... Masakra nie iwem co sie dzieje..... Czy to moze byc po wczorajszym usg?

reklama
Ja w od wczoraj leżę, w poniedziałek mam wizytę u lekarza. Wczoraj wyleciał ze mnie skrzep krwi i po miałam delikatne krwawienie. Lekarz mój twierdzi że to oproznil się krwiak.
Co ma być to będzie [emoji173] Mam nadzieję że ma rację i zobaczę 2 serduszka.

A masz dzis wolne? Może spróbuj odpoczywać troche więcej. I trzymam kciuki za dwa Serducha jutro!:-)

Do góry