reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Moja ulubiona rozrywka, 2000 już za mną zajęło mi to ok 2 tyg, teraz kupiłam sobie 3000 dachy Jerozolimy [emoji6] gratuluje!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
O to szacun:) ja teraz ukladam labladorki ale tylko 500 elementów a mam kupiony chyba jeszcze jakis domek chiński czy coś w tym stylu i tez 1000. Na 2 czy 3 tys na,razie sie nie biore bo jestem raczkujaca w temacie:)

A zawsze na czas oczekiwania po transferze wypozyczalam sobie ksiazki i czytslam, przegladalam gazety a teraz kupilam sobie puzzle szt 1000 i skończyłam je w dniu bety. Na ten czas układania kiedy musiałam sie skupic to moj mozg sie wylaczal wogole i nie analizowal czy mnie cos zabolalo, zakulo wiec dla tych przed transferem polecam goraco
Puzzle świetna sprawa, dobrze że mi przypomniałaś o takiej rozrywce, bo kiedyś to uwielbiałam... przyda się teraz choć trzeba by się zabrać za jakieś przygotowania do świąt. [emoji319]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Puzzle świetna sprawa, dobrze że mi przypomniałaś o takiej rozrywce, bo kiedyś to uwielbiałam... przyda się teraz choć trzeba by się zabrać za jakieś przygotowania do świąt. [emoji319]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Mozna w wolnej chwili podczas świat usiasc z lubym i git:)

Tak w normach sie mieszcze. Nie pisalam do lekarza bo bete robilam tak dla siebie. Za kilka dni wizyta więc wszystko się okaże.
Ja mniej więcej w tym tygodniu co Ty i tak do 10-11tc jednego dnia miałam objawy drugiego wcale i tak nawet miałam, ze przez cały tydzień nic. Wiec się nie denerwuj. Wiem, ze to się łatwo mówi. Wierz w swojego kropka! :)

Dziewczyny biorące Euthyrox mam pytanko - suplementujecie jod po transferze? Bo wiem że w ciąży jod jest ważny, ale nie wiem jak to się ma do niedoczynności.

Bardzo Ci dziękuje za poświęcenie czasu [emoji4]Mieliśmy robione kardiolopinie,ANA1,ANA2,antykoagulant toczniowy,p/C p.antygenom jaknika,p/c p.plemnikowe,cała wirusowke,anty-TG,anty-TPO i kilka innych standardowych typu np. tatczyva.Wszystko wyszło Ok,wiec gdzie jest kurde problem? Mam niedrożny jeden jajowod,laparo miałam robiona już jakiś czas temu,wiec mogło się pozmieniać.Dlatego chwytamy się już wszystkiego.
Hej. Tak sobie czytam Twoja historie i Wasze problemy to bardzo mi się nasz przypadek nasuwa na myśl. U mnie też jeden jajowod nie drozny. Też wyniki męża bardzo dobre. Też powyżej 30stki jesteśmy i też przed pierwszym ivf staraliśmy się prawie 5 lat.
I wiesz co... udało się za pierwszym razem. Więc za Was też trzymam kciuki ze wkrótce się uda.
A my staramy się teraz o rodzeństwo, to już jest troszkę inaczej.
Pozdrawiam.

Od wczoraj nie mam już zadanych objawów i tak dla siebie zrobiłam betę (jak dla 6 tygodnia to mieści się w normie, ale przyrost za mały). Ostatnio @dżoasia też miała u siebie źle przeczucia i się źle skończyło. To samo Olusja. My kobiety jednak czasami czujemy coś czego nie da się normalnie wyjaśnić.
Kochana ja mialam tak samo o okazalo sie ze odklejala mi sie kosmowka przez krwiaka
Moze dla.swietego spokoju pojdz w pon.do lekarza??

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No.to teraz musze sie juz przyznac. Jeden transfer byl nie udany, ostatnio podeszłam do piatej procedury i mam jeszcze 5 zarodków w tym 2 blastki a ile mieszka w brzuszku dowiem się 21 grudnia:) mialam transferowane dwa zarodki w drugiej dobie i jestem w ciąży:-) :) teraz musze miec jeszcze jeden wlew z intralipidu tak gdzieś planuje kolo konca przyszlego tygodnia, doc zalecil ostatni wlew 4 tygodnie po transferze a transfer miałam 25 listopada i teraz zlecil badania dla meza i bedzue ustalal termin doszczepienia. Tylko pierwsze polecalabym ci do niego moze napisać bo @dżoasia musiala odczekac z badaniami. Ja ci kochana napisze wszystko tylko to sa badania zlecane przez 2 innych immunologow, doc Pasnik juz zadnych dodatkowych badan nie zlecal ale z tego co dziewczyny pisza ktore były u niego od poczatku to nie naciaga na kase i zleca te najpotrzebniejsze. Nie wiem ile sie czeka na wizyte teraz, mysle ze gdzies styczen. Popatrz sobie APC Łódź i zadzwon umowic sie i tam jest adres mailowy i na miego bym opisala twoja historie ze prosisz o wskazanie przez docenta Pasnika ktore badania nalezaliby zrobic gdyz nie mieszkasz w polsce i chces juz z wynikami przyleciec. Jak nie znajde w historii swoich wpisow to napisze ci pozniej jakie badania robilam bo nie mam teraz dostępu do teki swej
O ty klamczucho:p gratki! 21 grudnia bedziesz miec wizyte?

Do góry