reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Zaraz Was doczytam. Opiszę wizytę.
więc jest zarodeczek ma 3 mm. Zaczęło bić serduszko. Dziś jest 28dtp Po krwiaku nie ma śladu,ale mam skłonności do krwiaków i dodatkowo aspirynę dostałam. Jestem obstawiona tymi lekami że hej.
Zarodek jest o 2 dni do tyłu, musi podciągnać.Mam się cieszyć ale nie na maxa,musi podgonić. Więc i się cieszę ale ciężki okres przede mną żeby powtórki nie było sprzed 2 lat.. Ale kurdę musi być dobrze kiedyśw końcu, w wieku 50 lat dzieci nie będę rodzić, nie? ;)
Kolejna wizyta19 grudnia,teraz weź tu i wytrzymaj :)
Dziewczyny u Was w 28 dpt jakiej wielkości miałyście zarodek? Było już serduszko?

Sorki. Już mi się wszystko myrda.
Do spowiedzi zawsze możesz iść. Do mądrych ludzi - np Dominikanów. Wyjaśnić problem. Z tego co słyszałam, mądrzy księża, którzy się jakkolwiek orientują pytają czy ma zamiar się wrócić po te zamrożone wręcz o to proszą. Bo wtedy kiedy wyrażasz chęć i wolę, że chcesz wszystkim tym dzieciom dać życie to IVF (dla tych mądrzejszych) nie jest takie złe samo w sobie.
Spoko ja też nie jestem w stanie wszystkich pamiętać i często dopytuje. @dżoasia jest w tym mistrzem i ma niesamowitą pamięć do sytyacji większości z nas.
Jest u mnie w parafii jeden taki madry ksiądz,który zawsze rozmawia podczas spowiedzi a nie tylko jakąś tam swoją regułę mówi i będę chciała się wybrać do niego.

Spoko ja też nie jestem w stanie wszystkich pamiętać i często dopytuje. @dżoasia jest w tym mistrzem i ma niesamowitą pamięć do sytyacji większości z nas.
Jest u mnie w parafii jeden taki madry ksiądz,który zawsze rozmawia podczas spowiedzi a nie tylko jakąś tam swoją regułę mówi i będę chciała się wybrać do niego.
Oby był na tyle mądry :) Jeśli nie to serio poszukaj zakonników - Franciszkanie a szczególnie Dominikanie. To mądrzy ludzie, otwarci na świat.

więc jest zarodeczek ma 3 mm. Zaczęło bić serduszko. Dziś jest 28dtp Po krwiaku nie ma śladu,ale mam skłonności do krwiaków i dodatkowo aspirynę dostałam. Jestem obstawiona tymi lekami że hej.
Zarodek jest o 2 dni do tyłu, musi podciągnać.Mam się cieszyć ale nie na maxa,musi podgonić. Więc i się cieszę ale ciężki okres przede mną żeby powtórki nie było sprzed 2 lat.. Ale kurdę musi być dobrze kiedyśw końcu, w wieku 50 lat dzieci nie będę rodzić, nie? ;)
Dziewczyny u Was w 28 dpt jakiej wielkości miałyście zarodek? Było już serduszko?

Uff, dobrze ze napisalas :). Czyli ciesz się tak na 99%, a na 100% po kolejnej wizycie. Bo dobrze musi być, innej opcji nie ma.

Jak miło czytać takie wiadomości [emoji5] Będzie wszystko dobrze [emoji175]

Nie wiem za która??? za ta zachodnia to najczesciej badana sprawa i jestem tak nim obstawiona ze mi bokiem wychodzi.Czechy, Ukraina , Austria tez uwazaja na poziom. Kwestia jeszcze na jaka klinike trafisz. W Anglii, Norwegii maja to totalnie gdziesna zasadzie ma byc to bedzie

Ja mialam 800 mg dziennie progesteron w Uk

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Aaa weszłam z ciekawości, co słychać u Was i aż się ucieszyłam czytając, że się udało! :) Gratuluję! I Ty się doczekałaś.

Tak dużo się tutaj dzieje, że ciężko nadrobić.

Dziewczyny, gratuluję wysokich bet! Czekamy na was na drugim wątku :*
O dziękuję :-) a jak u Ciebie opowiadaj :-))
W podobnym terminie dołączyłyśmy na forum i Ty juz pewnie powoli odliczasz czas do porodu?;-)

reklama
Tydzień temu w czwartek było 740. Ale lekarz nie kazał obstawiać leków bo był pecherzyk w macicy. Tylko czekać czy pojawi się serduszko.nadzieja mała...wygląda mi to na puste jajo polodowe. Dzisiaj 28dpt
Nie ma szalu z tym przyrostem ,ale cos sie dzieje to najwazniejsze .Czasami tak jest ze Beta wolno rosnie pozniej dostaje kopa i zasuwa potrojnie.Nie skazywala bym tego na niepowodzenie, w in vitro nic nie jest biale ani czarne.A moze akurat cie zaskoczy? Wiem jakie to uczucie,czlowiek chce wiedziec na czym stoi nawet jesli porazka bedzie.Trzymam kciuki za Twoj maly cud

Do góry