No tak... przecież taka rola mężczyzn, być silnym i prawdziwie meskimKochana moj ma zawsze nadzieje ale boi sie jak nie wiem. Po pierwszej pozytywnej beciesie mega ucieszyl ale byla ylko cb,a jak mu wwe wrzesniu powiedzialam ze beta duzo wyzsza i super to popatrzyl i zapytal: ale to jest pewneczy za 2 dni znowu sie okaze ze nic z tego...??
Wiec oni tez to strasznie przezywaja tylko tego nie pokazuja po sobie. Ja musle ze twoj nie chce zebys sie martwila ii chce cie uspokoic
Teraz dziewczyny uwaga!!! Mam 25 str do nadrobienia to pewnie bedzie monolog
reklama
Może to po badaniu... przejdzie. Weź nospe może pomozedziewczyny tylko nie wiem czemu mnie tak bardzo brzuch boli.....lekarka mowila ze to powiekszajaca sie macica,ale odkad wrocilam boli mnie duzo bardziej.mozliwe ze robiac usg lekarka mi cos zrobila?
Mnie po badaniu zawsze bolał bardziejdziewczyny tylko nie wiem czemu mnie tak bardzo brzuch boli.....lekarka mowila ze to powiekszajaca sie macica,ale odkad wrocilam boli mnie duzo bardziej.mozliwe ze robiac usg lekarka mi cos zrobila?
dżoasia
Fanka BB :)
Kochana chyba mam zamiar dolaczyc samym poczatkiem roku i zrobic dobre otwarcieTak się cieszę, że Wam się udało jeszcze @dżoasia i cała reszta Mój m podobie na początku też tak na chłodno nawet mu powiedziałam, że nic się nie cieszy on to przechodził na swój sposób. Po prenatalnych machina ruszyła jak zobaczył jak malutka się rusza to teraz on jej stylistą zostanie takie ubranka wybiera że głowa mała
Pisz mi tu jaka malutka duza! Zdjąćko tez bys wrzucila
Mam juz babeczke z polecenia tylko na razie czekam na rozwoj wypadkow i dopoero do niej uderze
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
dżoasia
Ja juz kupuje tylko w truimphie, ale za to jeden cyckonosz daje rade przez kilkadziesiąt pran wiec w sumie kupuje 1-2 szt na rokz checia, zawsze mialam problem z kupnem biustonosza, teraz odkrylam fajna firme i zamawiam przez internet , cenowo tez nawet nawet.
Dzis o Tobie myslalam.Co u Ciebie?? Nic nie piszesz ostatnio.
anetka303
Nie zawsze, czasami wystarczy farmakologia. Rozsądny lekarz sprobuje najpierw nieinwazyjnie bo zabieg to jednak okaleczenie wiążące się z usunięciem jajka /jajowodu no i zrosty [emoji29]niestety pozamaciczna wymaga zabiegu....
[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka
hope322
Ojj mialam to samo, i mialam zapalenie przydatkow i przez to zniszczone jajowody i teraz tylko ivf zostaje. Takze glupota malolatow nie zna granic. A mama mowila ubieraj sie cieplo :/A ja pamiętam najbardziej ból nerek po tych kurtkach i zmarźniete uszy
reklama
Nie to pewnie po tym jak Ci tam gmerala.super ze wszustko ok. Ktory masz dpt?no hej dziewczyny. jestem po lekarzu.widac na usg jajo plodowe ktore jest ok.w nsrodku jajko zolte tez ok.zarodka jeszcze nie widac.ogolnie ginekolog powiedziala ze jajo sie nie odkleja.krwiaka pod macica nie mam.torbieli na jajnikach tez nie. ogolnie wszystko jest ok. powiedziala ze to krwawienie to moze byc po acardzie..... bo innego powodu nie ma,jak wrocilam juz do domku to zaczelam troszke mocniej krwawic ale to chyba nic nie znaczy co?
Podziel się: