reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Zdecydowanie tak, no i odpadają stringi ;) najważniejsza jest wygoda tu i uwdzie;)
Bo my stare jesteśmy
Jakiś czas temu nie mogłam spać i szukałam czegoś po forach. Takich ginekologiczno intymnych. I przypadkiem trafiłam na post jakiejś dzieciny w gimnazjum chyba. Porady biedactwo szukało bo robią jej się od sztucznej bielizny krostki na pupie a ona muuusi nosić koronkowe majty. I nie ze dla kolegi czy coś. Ona na WF musi mieć koronkowe majty. Bo inaczej jest lincz i wyśmiewanie w szatni. I potem w tym ćwiczą... Dupę to obciera w normalnych warunkach ale żeby na gimnastykę I jeszcze ten nacisk ze jak przyjdziesz w bawełnianych czy sportowych to cię w szkole wyśmiewają, masakra.

Na pewno już wszystko ok. A możesz przypomnieć jak to było z Twoją beta i co powiedział na wizycie?? Jest szansa na bliźniaki? Bo ja wtedy nieobecna ba forum byłam...;-)
Moja byla 175 potem 495potem 2810 i nie ma szans na blizniaki. Jest jeden pecherzyk. Bete robilam 12 dpt 14 dpt i potem chyba za 3 dni. Lub za 4. Tylko ze ja mialam 2 dniowe zarodki podane.co do tych bet na konsultacjach tel.mowil ze sa super

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Bo my stare jesteśmy
Jakiś czas temu nie mogłam spać i szukałam czegoś po forach. Takich ginekologiczno intymnych. I przypadkiem trafiłam na post jakiejś dzieciny w gimnazjum chyba. Porady biedactwo szukało bo robią jej się od sztucznej bielizny krostki na pupie a ona muuusi nosić koronkowe majty. I nie ze dla kolegi czy coś. Ona na WF musi mieć koronkowe majty. Bo inaczej jest lincz i wyśmiewanie w szatni. I potem w tym ćwiczą... Dupę to obciera w normalnych warunkach ale żeby na gimnastykę I jeszcze ten nacisk ze jak przyjdziesz w bawełnianych czy sportowych to cię w szkole wyśmiewają, masakra.
Straszne to jest co się teraz w takim gimnazjalnym wieku dzieje :/

Na pewno już wszystko ok. A możesz przypomnieć jak to było z Twoją beta i co powiedział na wizycie?? Jest szansa na bliźniaki? Bo ja wtedy nieobecna ba forum byłam...;-)
A na wizycie w ta sobote beta byla 6910 i powiedzial ze w dolnej granicy i ze kosmowka sie odkleja przez krwiaka. I leze..
O mój Boże! Strasznie dużo! To się nie dziwie, ze napuchlas.

Aha aha no to wierzę że Maluszek zadomowił się już na dobre :-)
Moja byla 175 potem 495potem 2810 i nie ma szans na blizniaki. Jest jeden pecherzyk. Bete robilam 12 dpt 14 dpt i potem chyba za 3 dni. Lub za 4. Tylko ze ja mialam 2 dniowe zarodki podane.co do tych bet na konsultacjach tel.mowil ze sa super

Oby tylko dobrze rosła:-) a jak Twoje samopoczucie??

U mnie samopoczucie całkiem dobrze. Jak czytam o tych różnych plamieniach, które mają dziewczyny to oddech wstrzymuje... Na szczęście ja nie mam żadnych, wczoraj trochę bóle okresowe, ale bez skurczy więc jest chyba dobrze :). Wizytę mam dopiero w przyszłą środę i zastanawiałam się czy nie pójść jutro na betę (tak dla siebie, bo laboratorium mam pod blokiem), ale nie wiem czy jest sens się denerwować czekając na wynik.
A Ty jakieś objawy masz?

reklama
Do góry