reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Polecam Esotiq :) ja mam co prawda D ale 65. Nie jest łatwo dostać takie wąskie, większość firm szyje od 70. No nie mówiąc o tych co kosztują majątek. A w Esotiq maja bardzo rużnorodna rozmiarówkę, duzo modeli i bardzo często promocje w stylu -40%, warto śledzić FB. Nosze od paru lat i jestem bardzo zadowolona.

Staniki do kostiumów kąpielowych tez trochę inaczej szyja dla mniejszych rozmiarów a trochę inny krój dla większych...
Również plecam...przede wszystkim długo się ich nosi, nie niszczą się , nie rozciągają, są napawde fajne. Ceny biustonoszy różnie, ale trzeba trafić na dobrą wyprzedaż. Tylko ceny majtek to mnie szokuja powiem szczerze, dlatego jak chce komplet a bynajmniej coś podobnego to kupuję w innym sklepie :)

No mi powiedziała, że jak jutro beta będzie ponad 1400 i progesteron ponad 30 to nie dzwonić tylko umawiać się na wizytę między 25 a 28dpt. A jak wyniki byłyby mniejsze to aby dzwonić i będziemy myśleć co dalej... Także trzymam się zaleceń.
Ale 30 w nm/l czy ng/ml?
A w których dpt ty miałaś weryfikacje i po transferze jakiego zarodka?

Również plecam...prżele wszystkim długo się ich nosi, nie niszczą się , nie rozciągają, są napawde fajne. Ceny boustinoszy różnie, ale trzeba trafić na dobrą wyprzedaż. Tylko ceny majtek to mnie szokuja powiem szczerze, dlatego jak chce komplet a bynajmniej coś podobnego to kupuję w innym sklepie :)
Ja majtki kupuje tylko jak jest mega wyprzedaż
A na codzień to szczerze i tak wolę bawełniane z wygodnymi szwami

Również plecam...przede wszystkim długo się ich nosi, nie niszczą się , nie rozciągają, są napawde fajne. Ceny biustonoszy różnie, ale trzeba trafić na dobrą wyprzedaż. Tylko ceny majtek to mnie szokuja powiem szczerze, dlatego jak chce komplet a bynajmniej coś podobnego to kupuję w innym sklepie :)
Ja też tam kupuję. Bardzo często jest promocja -50% dla klubowiczów przy zakupie za np 300 zł. Zawsze z tego korzystam. A zakochana jestem w bieliźnie z intimissimi :-D ale to już ceny zawrotne...

reklama
Do góry