Niech robi ile chce aby został... już wyglądam jak zawodnik sumo od leków spuchłam a od leżenia i jedzenia z nerwów przytyłam...więc miejsca napewno mu nie zabraknieSpokojnie, nerwy na pewno teraz nie pomogą. A może to maluszek sobie miejsce robi
reklama
gooossia17
Fanka BB :)
To jakie leki bierzesz?Niech robi ile chce aby został... już wyglądam jak zawodnik sumo od leków spuchłam a od leżenia i jedzenia z nerwów przytyłam...więc miejsca napewno mu nie zabraknie
Również plecam...przede wszystkim długo się ich nosi, nie niszczą się , nie rozciągają, są napawde fajne. Ceny biustonoszy różnie, ale trzeba trafić na dobrą wyprzedaż. Tylko ceny majtek to mnie szokuja powiem szczerze, dlatego jak chce komplet a bynajmniej coś podobnego to kupuję w innym sklepiePolecam Esotiq ja mam co prawda D ale 65. Nie jest łatwo dostać takie wąskie, większość firm szyje od 70. No nie mówiąc o tych co kosztują majątek. A w Esotiq maja bardzo rużnorodna rozmiarówkę, duzo modeli i bardzo często promocje w stylu -40%, warto śledzić FB. Nosze od paru lat i jestem bardzo zadowolona.
Staniki do kostiumów kąpielowych tez trochę inaczej szyja dla mniejszych rozmiarów a trochę inny krój dla większych...
Koniczyna82
Ale 30 w nm/l czy ng/ml?No mi powiedziała, że jak jutro beta będzie ponad 1400 i progesteron ponad 30 to nie dzwonić tylko umawiać się na wizytę między 25 a 28dpt. A jak wyniki byłyby mniejsze to aby dzwonić i będziemy myśleć co dalej... Także trzymam się zaleceń.
A w których dpt ty miałaś weryfikacje i po transferze jakiego zarodka?
Ja dzis jestem 26 dptTakJa,tak właśnie mi powiedziała że między 25 a 28 dpt. A Ty który dziś jesteś??
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
walczaca o szczescie
Nie,pracuję :-) i jakby wszystko było dobrze to ja chciałabym jeszcze pracować ;-)
A Ty??
A Ty??
@walczaca o szczescie a Ty na zwolnieniu jesteś?
Koniczyna82
Ja majtki kupuje tylko jak jest mega wyprzedażRównież plecam...prżele wszystkim długo się ich nosi, nie niszczą się , nie rozciągają, są napawde fajne. Ceny boustinoszy różnie, ale trzeba trafić na dobrą wyprzedaż. Tylko ceny majtek to mnie szokuja powiem szczerze, dlatego jak chce komplet a bynajmniej coś podobnego to kupuję w innym sklepie
A na codzień to szczerze i tak wolę bawełniane z wygodnymi szwami
Encorton rano i wieczór. Neoparin zastrzyki. Acard dwa razy na dzień. Estrofem 2×2, lenzetto 3×2, prolutex, luteina 3×1, duphofastun 3×2, ovitrel pół dawki dziennie. I to chyba wszystkoTo jakie leki bierzesz?
walczaca o szczescie
Ja też tam kupuję. Bardzo często jest promocja -50% dla klubowiczów przy zakupie za np 300 zł. Zawsze z tego korzystam. A zakochana jestem w bieliźnie z intimissimi ale to już ceny zawrotne...Również plecam...przede wszystkim długo się ich nosi, nie niszczą się , nie rozciągają, są napawde fajne. Ceny biustonoszy różnie, ale trzeba trafić na dobrą wyprzedaż. Tylko ceny majtek to mnie szokuja powiem szczerze, dlatego jak chce komplet a bynajmniej coś podobnego to kupuję w innym sklepie
reklama
Zdecydowanie tak, no i odpadają stringi najważniejsza jest wygoda tu i uwdzieJa majtki kupuje tylko jak jest mega wyprzedaż
A na codzień to szczerze i tak wolę bawełniane z wygodnymi szwami
Podziel się: