reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja też tam kupuję. Bardzo często jest promocja -50% dla klubowiczów przy zakupie za np 300 zł. Zawsze z tego korzystam. A zakochana jestem w bieliźnie z intimissimi :-D ale to już ceny zawrotne...
Gdyby nie in vitro to może byłoby nas stać i na taką bielizne;) ostatnio na cukierki w aptece wydalam ponad 1000 zl

No

Ja przy tym podejściu zrezygnowałam z wszystkiego co aplikuje sie dowcipnie. Mam prolutex i luteine pod język. Mi się jeszcze nie zdarzyło aby nasza dr nie zgodziła się na coś,co proponowałam :-)
Ja recepty na kończące się leki mam od swojego gina więc nie muszę jeździć do kiliniki :-)

I na takim zestawie jesteś od początku? Tez mam prolutex (znaczy w domowej apteczce jedna paczkę ;) ) ale go na razie nie ruszam. Mam plan go dodać jeśli beta będzie pozytywna. I na godzinę przed transferem chce zastrzyk prolutexu.

Ten utrogestan jest o tyle fajny ze w razie czego można go tez stosować doustnie. W razie potrzeby bo lepiej dowcipnie, mniej rozwala wątrobę...

Przy tym podejściu od początku miałam to samo. Ja zawsze miałam jakieś plamienia jak stosowałam te dowcipne i dlatego zrezygnowałam teraz. Jednak za prolutex 7 ampułek płacę 190 zl ;/
I na takim zestawie jesteś od początku? Tez mam prolutex (znaczy w domowej apteczce jedna paczkę ;) ) ale go na razie nie ruszam. Mam plan go dodać jeśli beta będzie pozytywna. I na godzinę przed transferem chce zastrzyk prolutexu.

Ten utrogestan jest o tyle fajny ze w razie czego można go tez stosować doustnie. W razie potrzeby bo lepiej dowcipnie, mniej rozwala wątrobę...

reklama
Na pewno już wszystko ok. A możesz przypomnieć jak to było z Twoją beta i co powiedział na wizycie?? Jest szansa na bliźniaki? Bo ja wtedy nieobecna ba forum byłam...;-)
Patrz cos go tknelo imialam 23 dpt i dobrze bo cos sie zaczynalo niedobrego dziac.Mam nadzieje ze all jest ok juz... Teraz w czwartek kontrola..

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry