reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja też tam kupuję. Bardzo często jest promocja -50% dla klubowiczów przy zakupie za np 300 zł. Zawsze z tego korzystam. A zakochana jestem w bieliźnie z intimissimi :-D ale to już ceny zawrotne...
Gdyby nie in vitro to może byłoby nas stać i na taką bielizne;) ostatnio na cukierki w aptece wydalam ponad 1000 zl

No

Ja przy tym podejściu zrezygnowałam z wszystkiego co aplikuje sie dowcipnie. Mam prolutex i luteine pod język. Mi się jeszcze nie zdarzyło aby nasza dr nie zgodziła się na coś,co proponowałam :-)
Ja recepty na kończące się leki mam od swojego gina więc nie muszę jeździć do kiliniki :-)

I na takim zestawie jesteś od początku? Tez mam prolutex (znaczy w domowej apteczce jedna paczkę ;) ) ale go na razie nie ruszam. Mam plan go dodać jeśli beta będzie pozytywna. I na godzinę przed transferem chce zastrzyk prolutexu.

Ten utrogestan jest o tyle fajny ze w razie czego można go tez stosować doustnie. W razie potrzeby bo lepiej dowcipnie, mniej rozwala wątrobę...

Przy tym podejściu od początku miałam to samo. Ja zawsze miałam jakieś plamienia jak stosowałam te dowcipne i dlatego zrezygnowałam teraz. Jednak za prolutex 7 ampułek płacę 190 zl ;/
I na takim zestawie jesteś od początku? Tez mam prolutex (znaczy w domowej apteczce jedna paczkę ;) ) ale go na razie nie ruszam. Mam plan go dodać jeśli beta będzie pozytywna. I na godzinę przed transferem chce zastrzyk prolutexu.

Ten utrogestan jest o tyle fajny ze w razie czego można go tez stosować doustnie. W razie potrzeby bo lepiej dowcipnie, mniej rozwala wątrobę...

reklama
Na pewno już wszystko ok. A możesz przypomnieć jak to było z Twoją beta i co powiedział na wizycie?? Jest szansa na bliźniaki? Bo ja wtedy nieobecna ba forum byłam...;-)
Patrz cos go tknelo imialam 23 dpt i dobrze bo cos sie zaczynalo niedobrego dziac.Mam nadzieje ze all jest ok juz... Teraz w czwartek kontrola..

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry