reklama
walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Tak,tak teraz najwazniejsze aby pięknie biło serducho,albo dwa :-))Lewy ponoc wybranym tylko prowadzi.jak sie zgodzi to tak ale i chce gina jakiegos ktory w szpitalu pracuje.Mam na oku babeczke z polecenia pracuje w szpitalu sw.Zofii i tam przyjmuje w przychodni prywatnej przyszpitalnej.Ale na razie o tym nie mysle.Musi byc wszysrko dobrze i dopiero..
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
walczaca o szczescie
Mysle ze pewnue wizyta u Lewego jest ze 100 drozsza niz u reszty. Na stronie Novum jest cennik i tam mozna sprawdzic :-)Moj po pozytywnej becie wzial 250 zl za wizyte.Reszta moze byc tansza
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
walczaca o szczescie
Zazdroszcze ale wykarmisz Szkraby bez cienia wątpliwości:-)))
boziu to jak ja bede w ciazy to swoje z podlogi bede zbierac bo juz teraz jest duze c lub male d
dżoasia
Tez tak troche mysle ale obczaję plan rozmowy z tą panią tak, zeby uzyskac rzetelne odp. Na innym watku jednej dziewczynie Pasnik ponoc mowil i tej prof, wiec tez chyba ją znaDzoasia a nie jest tak ze ten twoj lekarz ma swoich ziomkow do ktorych cie wysyla zeby i tak zaproponowac ci to co on uwaza za sluszne a oni maja tylko poprzec jego dzialania. Tak sobie pomyslalam po poczynaniach tego twojego lekarza
walczaca o szczescie
Ja zawsze spalam duuuzo a teraz chyba z tych emocji... ani wieczorem spac mi sie nie chce ani rano :/Ja też mam problem ze snem (większość dziewczyn jest śpiąca a ja odwrotnie)... Polecam książki Jodie Picoult
Zaraz poszukam w necie :-) ostatnio bylo tu glosno o tej serii Milenium i chyba zamówie sobie rowniez te :-)
dżoasia
Ciekawe co ja zrobie... 80F normalnie... w ciazy se na plecy pozarzucamboziu to jak ja bede w ciazy to swoje z podlogi bede zbierac bo juz teraz jest duze c lub male d
walczaca o szczescie
Juz?? no to czekam z niecierpliwością:-))Ja mam to samo. Przed ciążą też taki rozmiar (duże c). Teraz dopiero 6 tydzień i biust już większy (ale narazie nie narzekam, wyglądam jak seksbomba
walczaca o szczescie
Uuuuu no to Ty już jesteś sexbombaCiekawe co ja zrobie... 80F normalnie... w ciazy se na plecy pozarzucam
reklama
walczaca o szczescie
Staraj sie lezec jak najwiecej. Mam nadzieje ze nie dzieje sie nic zlegoDziewczyny wczoraj wieczorem na aplimatorze sladu juz nie bylo. Dzisiaj rano znowu na aplikatorze widac odrobine brudnej krwi. Zaznaczam ze na bieliznie ani sladu i po za aplikatorem nie ma sladu zadnego plamienia......
Podziel się: