reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

dzień dobry kobietki,poradzcie proszę co na bóle głowy,raczej migrenowe?od niedzieli bóle głowy non stop.Próbowałam juz zimnych okładów,kąpieli relaksującej,kawki z mlekiem i nic.Paracetamol brałam wczoraj ale kurcze przecież nie bede codziennie brać tabletek
Mi na migreny pomaga jak naleje duzo wody do wanny i klade sie tak, zeby uszy miec pod wodą i zeby glowe miec odchylona do tylu. Nie wiem czy to jakas zmiana cisnienia czy cos ale prawie zawszz przechodzi :)

reklama
No właśnie wczoraj sobie taką kąpiel zrobiłam.leżałam głową w wodzie przez ok 15 min i nic :(
A odchylilas do tylu?
No to inaczej nie pomoge, moze wypij jakas mala kawe, wiecej wody? Jak jest naprawde zle to paracetamol bierz raczej bez obaw, wiadomo - nie jak cukierki, ale jeden dziennie raczej nie zaszkodzi. Lekarze mowia ponoc ze lepiej lyknac np apap niz meczyc siebie i przy okazji dziecko.

dzień dobry kobietki,poradzcie proszę co na bóle głowy,raczej migrenowe?od niedzieli bóle głowy non stop.Próbowałam juz zimnych okładów,kąpieli relaksującej,kawki z mlekiem i nic.Paracetamol brałam wczoraj ale kurcze przecież nie bede codziennie brać tabletek
Znam to, mój rekord 4 dni ból głowy po ścianach chodziłam. Nie pomagało mi nic i kończyło się tabletkami paracetamol możesz brać. Ja ograniczałam sie do 2 tabletek dziennie. Świetny sposób kawa sypana z cytryną.

Dziewczyny wczoraj wieczorem na aplimatorze sladu juz nie bylo. Dzisiaj rano znowu na aplikatorze widac odrobine brudnej krwi. Zaznaczam ze na bieliznie ani sladu i po za aplikatorem nie ma sladu zadnego plamienia......
Przestań używać aplikator i zobaczysz czy sie ranisz czy to jakieś plamienie. Ja aplikatorem już przed transferem się zraniłam dlatego zrezygnowałam z niego.

reklama
Cierpiace na bezsennosc i lubiace sfare polskie filmy informujd ze wlasnie zaczyna sie Konsul na polsat film[emoji16]

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry