reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jutro leze, dzwonie z rana do lekarza aby skonsultowac. Mysle ze powie aby wrocic w srode na bete bo w tym momencie tylko to chyba cos nam powie. Mam tylko nadzieje ze mi da zwolnienie abym mogla lezec az do srody i wtedy zrobic kolejne usg, chyba ze wczesniej zdecyduje aby wrocic na usg!

Chce tez jutro poprosic ich o kopie zdjec z usg i przeslac do kliniki w Polsce.
Co mnie trzyma przy nadziei to ta wysoka beta i w sumie brak bolu, oprocz minimalnego klocia w podbrzuszu. Przy takiej becie poronienie raczej wiaze sie z dosc duzymi bolami i skurczami tak jak mialam w styczniu.
Teraz zostaje mi tylko modlitwa i czekac ...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No to tak jak Ci mowilam do sw.Dominika. a jak L4 nie da to funkcjonuje u Was cos takiego jak urlop na zadanie?

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Jakby ktos cos potrzebowal to zapraszamy :-)) tylko to zwykla klinika nie leczenia niepłodności :-)
W Wawie? Ale to szpital tak? Urodzic tam da sie?[emoji16] Moze mama by lekarza dobrego ginka mogla polecic do prowadzsnia ciazy i porodu.Tylko najpoerw to trzeba ta ciaze donosic w sumie[emoji57]

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kochana beta to chyba teraz wlasnie.nic.jie.powie. jesli jeden by sie ewakuowal to od niego beta bedzie spadala. Drugi.bedzie produkowal i nijak nie bedziesz wiedziec na jakim.jestes etapie. Najbezpieczniej bedzie piczekac tydzien i zobaczysz - jesli krwawienie ustapi to powinien byc widoczny pecherzyk i zarodek. Na serduszko pewnie.ciut za wczesnie. Walcz do konca :*

Nic innego jak tylko czekac zostalo [emoji51]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry