O piekne znajomosci u mamusi[emoji16]Moja mama jest oddziałową w klinice ginekologiczno-położniczej i cos o niej bylo glosno jakies kilka miesięcy temu. Właśnie w pozytywnym sensie :-))
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O piekne znajomosci u mamusi[emoji16]Moja mama jest oddziałową w klinice ginekologiczno-położniczej i cos o niej bylo glosno jakies kilka miesięcy temu. Właśnie w pozytywnym sensie :-))
Ciężkie dni przed Toba, Ale my tu wszystkie trzymamy kciuki i jesteśmy z Toba!!Jutro leze, dzwonie z rana do lekarza aby skonsultowac. Mysle ze powie aby wrocic w srode na bete bo w tym momencie tylko to chyba cos nam powie. Mam tylko nadzieje ze mi da zwolnienie abym mogla lezec az do srody i wtedy zrobic kolejne usg, chyba ze wczesniej zdecyduje aby wrocic na usg!
Chce tez jutro poprosic ich o kopie zdjec z usg i przeslac do kliniki w Polsce.
Co mnie trzyma przy nadziei to ta wysoka beta i w sumie brak bolu, oprocz minimalnego klocia w podbrzuszu. Przy takiej becie poronienie raczej wiaze sie z dosc duzymi bolami i skurczami tak jak mialam w styczniu.
Teraz zostaje mi tylko modlitwa i czekac ...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jakby ktos cos potrzebowal to zapraszamy :-)) tylko to zwykla klinika nie leczenia niepłodności :-)O piekne znajomosci u mamusi[emoji16]
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Jeżu aż sie oczy szklą! I ktoś powie że cudów nie ma....trzymam kciuki za Was:* aż cielełko na serducho napływaJa mialam dwa 5ciodniowe. Nie wiem czy pamietasz ale mialam blastki kiepskiej klasy jak twierdzili w klinice. Mialam mrożona blastke 1 i 3CC w ta jedynke nie wierzylam... 3CC to tez raczej slabo. A to moje maleństwo po rozmrozeniu z 1 stalo sie 4 BB a drugie 4 CC pani dr powiedziała ze to nie jest codzienna sytuacja taki szybki i dobry rozwój i nie chciala zgodzic sie na transfer dwoch... ja sie rozplakalam i nie wiedzielismy jaka.podjac decyzje. Jednak zdecydowalam ze jak juz rozmrozilismy obydwie to przytulam obydwie i juz ich nie bede meczyc... i tak o to sie to dzieje na prawdę!!:-)
O sache pytal dzisiaj Mirek jak mu powiedzialam, ze bylam u immunologa - chyba byl pewny, ze zaraz sobie pogada jakim to sacha jest "starodawnym" doktorem czy cos w tym stylu, bo on z oksfordu to swiatowy. Ale jak powiedzialam, ze zawedrowalam az do lodzi to minka.zrzedla i powiedzial ze nie zna Pasnika.To ja osobiscie wolalabym isc di dr Sydora albo Sachy oni tez w Krakowie przyjmuja a przynajmniej coś o nich pisza pacjenci choc Sacha nie patrzy na NK
Dokladnie... cuda sie zdarzają!!:-)))Jeżu aż sie oczy szklą! I ktoś powie że cudów nie ma....trzymam kciuki za Was:* aż cielełko na serducho napływa
O sache pytal dzisiaj Mirek jak mu powiedzialam, ze bylam u immunologa - chyba byl pewny, ze zaraz sobie pogada jakim to sacha jest "starodawnym" doktorem czy cos w tym stylu, bo on z oksfordu to swiatowy. Ale jak powiedzialam, ze zawedrowalam az do lodzi to minka.zrzedla i powiedzial ze nie zna Pasnika.
Dla swietego spokoju pojde do tej babeczki i zobacze co mi powie ta "pierwszorzedna Pani immunolog"
C
Ciężkie dni przed Toba, Ale my tu wszystkie trzymamy kciuki i jesteśmy z Toba!!
Kochana beta to chyba teraz wlasnie.nic.jie.powie. jesli jeden by sie ewakuowal to od niego beta bedzie spadala. Drugi.bedzie produkowal i nijak nie bedziesz wiedziec na jakim.jestes etapie. Najbezpieczniej bedzie piczekac tydzien i zobaczysz - jesli krwawienie ustapi to powinien byc widoczny pecherzyk i zarodek. Na serduszko pewnie.ciut za wczesnie. Walcz do konca :*Jutro leze, dzwonie z rana do lekarza aby skonsultowac. Mysle ze powie aby wrocic w srode na bete bo w tym momencie tylko to chyba cos nam powie. Mam tylko nadzieje ze mi da zwolnienie abym mogla lezec az do srody i wtedy zrobic kolejne usg, chyba ze wczesniej zdecyduje aby wrocic na usg!
Chce tez jutro poprosic ich o kopie zdjec z usg i przeslac do kliniki w Polsce.
Co mnie trzyma przy nadziei to ta wysoka beta i w sumie brak bolu, oprocz minimalnego klocia w podbrzuszu. Przy takiej becie poronienie raczej wiaze sie z dosc duzymi bolami i skurczami tak jak mialam w styczniu.
Teraz zostaje mi tylko modlitwa i czekac ...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana nie bola Cie plecy na dole od lezenia? Mnie juz tak a leze od polowy soboty dopoero..Ja program tez na pamiec znam[emoji16]Dbamy, dbam . Byłam u mamy ale wróciłam do mieszkania i tu pewnie posiedze ze dwa dni i znów do mamy. Odpoczywam ile się da, program telewizyjny znam chyba na pamięć (na nowe książki do czytania dopiero czekam aż kurier przywiezie). Ty też na siebie uważaj, dwa Maleństwa to nie lada wyzwanie