8dpt byla 114 10dpt 224 14dpt 1324 jakos tak z tego co pamiętamA pamiętasz jaka mialas pierwsza i ktorego dpt??
reklama
No Dzoasia Ci pisala zebys betke zrobila bo u Niej przez krew ktora leciala tez nie bylo widac pecherztka a potem sie okazalo ze byl! Alez cudowna wiadomosc[emoji16][emoji16]wlasnie zrobilam i zglupialam dlatego jestem spowrotem. Dzisiaj beta 9,575!!! Jak to mozliwe? w poniedzialek byla 1,690!!!
Ratunku bo zwariuje!
Dziewczyny, wy wiecie wszystko!! co myslicie? Juz myslalam ze to koniec a tu nadzieja wrocila!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Kurde ale to lekarze tez powinni wiedziec ze przez krew moze nie widac pecherzyka i bete na cito powinni w klinice robic. Slabe to bo zawalu mozna dostac!To chyba tak jak @dżoasia pisała. Że na usg nie widać bo krew zasłania.
walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Odpoczywaj! I uwazaj na siebie. Trzymam kciukido tej pory rosl mi kolo 115%, teraz rzeczywiscie pokazuje mniejszy przyrost ale nadal ponad norme ... jeny siwych wlosow dostane!!!
gooossia17
Jak ja się cieszę!!! Suuuper! Widzisz? Doczekałas się! Może warto było się wyciszyć! Suuuper. Cały czas z moim maluchem trzymaliśmy kciukiDziewczyny 11 dpt dwoch blastek!! Beta 777 :-))) to chyba nieźle,co??;-)
HahahaSerio??
Tylko jak ja je wykarmie jak ja mam taki mały biust...??![]()
Kurde wiec jednak lepiej usg miec zrobione niz 35 dpt.bo jak jest krwiak to czlowiek dostanie zalecenie lezenia i leki dodatkowe.. Rozumiem ze lezysz plackiem i do pracy jitro nie idziesz? Jaki plan dalej?jutro do lekarza jesziesz czy kontakt telefoniczny? Wstawaj tylko na siusiu a jedzonko niech maz do lozeczka przynosi[emoji10]Moj lekarz mowil ze zobaczymy co beta pokaze ale on chyba tez raczej oczekiwal niskiego numeru, mysle ze go zaskoczy tak wysoka beta. Przypuszczam ze bedzie kazal czekac i kontynuowac z progesterone!
Mowil ze w cuda trzeba wierzyc i ze duzo widzial w swoim zyciu, to bardziej mi zabraklo wiary patrzac na pusty ekran i ta krew! Co mnie caly czas zastanawia to slabe bole przy tak wysokiej becie!
Widzial krwiaka?Jest czerwona krew ale to jak podcieram, od rana w sumie nie ma skrzepow. Ale jak lekarz sprawdzal to mowi ze jeszcze troche jest.
walczaca o szczescie
Dziekuje za wszystko!! Na prawdę zupelnie inaczej podeszlismy do tego transferu... jestem w siódmym niebie!!Jak ja się cieszę!!! Suuuper! Widzisz? Doczekałas się! Może warto było się wyciszyć! Suuuper. Cały czas z moim maluchem trzymaliśmy kciuki![]()
reklama
Oczekiwanie2017
A Ty Mamuska dbasz o Was?? U mamy jestes czy M w domu??
Dbamy, dbam
Podziel się: