Ja placilam 150 koło Invimedu w PoznaniuMówili że po 19, a zazwyczaj to są w granicach 20 dopiero. W diagnostyce robiłam.
Dziewczyny które używają prolutexu, ile płacicie za 7 fiolek?? Ja płacę po 190 zł w aptece obok Novum, ale to chyba jest trochę zawyżona cena, co? Mogę znaleźć gdzieś taniej? :-)
reklama
polecam się trzymam kciuki!OMG nie wyobrazasz sobie mojego banana na twarzy teraz a myslalam ze nikt mnie nie zdola rozluznic dzisiaj
Beta jutro. Bede meldowac.
walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Musisz też wierzyć chociaż wiem jak czasami jest trudno... bedzie wszystko bez mrozenia i to może być klucz do sukcesu... ;-)Czekamy na wyniki genetyki. Mąż miał dodatkowo badanie w kierunku mutacji CFTR.
Jak wszystko będzie dobrze to z końcem grudnia zaczynam kolejna stymulacje więc z punkcja i biopsja będziemy działać w pierwszych tygodniach stycznia.
Mąż jest urodzonym optymistą... Wierzy że tym razem się uda! Ja mam mieszane uczucia.. Boję się że znowu będzie klapa...
Ostatnia edycja:
gooossia17
Jutro wchodzę w 12Żadnych leków przeciwbólowych nic co może zaszkodzić maluszkowi najgorzej że dziś mi nie chcą zrobić bety, dopiero jutro, i tak leżę sobie i czekam...
A w którym tygodniu jesteś?
hope322
Moze uwierzysz, ze jestes w ciazy jak odbierzesz wyniki Ja nie chcialam wcale lekow ale profesor kazal brac tak na wszelki wypadek 3x1 crinone i tak biore od dnia transferu. To po konsultacji daj znac do kiedy masz brac progesteron, bo jestem ciekawa jak to bedzie u CiebieTc?? Póki co jeszcze nie do końca wierzę... czekam na wyniki bety, będą wieczorem.
Tylko wiesz ja mam niby cykl naturalny a progesteronu mam duże dawki, bo mam prolutex 1 x1 i luteina podjęzykowa 3 x 2. Ty od początku miałaś chyba mniej, prawda?? Dodatkowo mam też fexapirynę czyli ja miałam cykl niby naturalny ale leków mam chyba dość dużo.
Jak beta dziś potwierdzi mój sen to jutro mam konsultację telefoniczną z dr i powinnam się dowiedzieć czegoś o lekach.
Czarnula34
TAK
DZWONIŁAM DZISIEJSZA DOBA JEST DECYDUJĄCA MAM DZWONIĆ JUTRO RANO CZY BĘDZIE ROBIONY TRANSFER I JAK COŚ TO NA 11 MAM BYĆ ALE JUŻ JEST DOBRZE ŻE SIĘ PODZIELIŁ@Kurcia mialas jakies info z labo??
Czarnula34
TROCHĘ SIĘ OBAWIAM ŻE TO NIE MÓJ LEKARZ BĘDZIE MI ROBIŁ TRANSFER ALE NAJWAŻNIEJSZE W TYM MOMENCIE ŻEBY BYŁDZIEWCZYNY
DZIEWCZYNY PODZIELIŁ SIĘ TA DOBA JEST DECYDUJĄCA CZY BĘDĘ MIAŁA JUTRO ROBIONY TRANSFER
Czarnula34
DZIĘKI NAJWAŻNIEJSZE ŻEBY JUTRO DOSZŁO DO TRANSFERUNo to piękne info! Teraz wszyscy mocne kciuki!!
Jest str internetowa ktomalek.pl wpisujesz lek i nazwę miejscowości i pokazuje która apteka ma go na stanie. Niestety nie ma cen ale zawsze można zadzwonić i zapytać . Taniej niż jeździć i pytać.O jest różnica duża, ale w Warszawie chyba jej nie ma...? Pokazuje mi się Płock :-)
reklama
Wiecie co dziewczyny... Tak leżę i myślę. Moja siostra właśnie pojechała na wizytę, aby wróciła z dobrymi wiadomościami. Nawet @ miałyśmy w jednym czasie więc kto wie może i na porodowke razem trafimy....
Ale boję się cholernie ze moje maleństwo nie da rady, dzisiaj nawet już nie wytrzymałam i zaczęłam panikować do mamy co ja zrobię. . . Ze nie dam rady patrzeć się na jej brzuch i dziecko, że moje powinno być w tym samym wieku naprawdę chce aby miała zdrowe dzieciątko, i niech je ma....tylko czuję ten paniczny strach
Ale boję się cholernie ze moje maleństwo nie da rady, dzisiaj nawet już nie wytrzymałam i zaczęłam panikować do mamy co ja zrobię. . . Ze nie dam rady patrzeć się na jej brzuch i dziecko, że moje powinno być w tym samym wieku naprawdę chce aby miała zdrowe dzieciątko, i niech je ma....tylko czuję ten paniczny strach
Podziel się: