reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
U mnie TSH 7 dni przed punkcją wynosiło ponad 5, z tego co piszecie to mogło być przyczyną nie zagnieżdżenia się zarodków, nie podejdę do następnej procedury dopóki mi TSH nie spadnie do 1. Jeden z ginekologów powiedział mi kiedyś, że kobieta , która chce być w ciąży TSH nie powinno być powyżej 1.

Memories/ Kinga trzymam mocno kciuki za Wasze dzisiesza transfery i radość z przyjętych maluszkow
Last time cudowne wieści z Twojego USG... ale sie cieszę:-) Odetchnij teraz i ciesz sie ciąża

Madmax jak sie czujesz? Co u Ciebie?

Gieniek jaki cudny ten Twoj jeden Maluszek... Piękna fotka... Aż mi sie łza w oku za szczęścia zakrecila

Madzialenak bardz mi przykro ze beta spadla, tule Cię mocno i wierze ze następnym razem na pewno Ci sie uda.

Madzialenak no widzisz słonko teraz jak tylko obniżysz TSH do +/-1 to napewno będzie to i się uda, trzymam kciuki. TSH wcale nie musi być jeden ale zblizone do 1, trzeba uważać żeby nie poszło w nadczynność. Przyjmuj ładnie euthyrox i kontroluj TSH, teraz juz musi byc dobrze. a z drugiej strony połowa ludzkiej populacji ma problemy z tarczycą (taki mi powiedział moja endo), to jest choroba 21wieku ale wiele osób nawet o tym nie wie i jakoś zachodzi w ciąże.
Memories/Kinga kciuki zaciśnięte.

A ja jestem po zastrzyku, wcale nie bolało, została tylko maciupieńka kropka. Jest dobrze, oby tak dalej.

lolitka-już wiem, dlatego teraz zanim wybrałam się na wizytę przed rozpoczęciem 2 procedury "zbiłam" to TSH. Pani endokrynolog (ta pierwsza) już pozwoliła, tylko muszę co miesiąc zgłaszać się do kontroli

Czesc dziewczyny,

Po pierwsze bardzo, ale to bardzo wszystkim dziekuje za kciuki i dobre słowa:):):)*:

Jestem juz po transferze, z 11 kumulusów otrzymali 6 komórek a tylko 4 sie zapłodniły..liczyłam na wiecej ale i i tak ciesze sie z takiego wyniku. Podali mi ładne 2 zarodeczki jeden 16A i drugi powyzej 8B. Przed transferem wziełam akupunkture i po transferze tez - jesli to ma pomóc to niech pomoze:)
Teraz do wtorku bede sobie siedziala w domciu, we wtorek pierwsza weryfikacja z krwi ale doktorka powiedziała ze pierwsza wer. jest w celu zwiekszenia lub zmniejszenia leków. Dopiero druga weryfikacja czyli w 7 dpt wykaze ciążę -OBY:)

Takze teraz u mnie luzzzik i relax, czekanie na to co jest mi pisane. Najwazniejsze ze moje babelki sa juz ze mna:):):)

Pozdrawiam Was serdecznie!!!!!!!! i proszę na wiruski ciążowe :):):)

memories - oby sie te malensrwa u ciebie rozgoscily na cale 9 miesiecy. Strasznie szybko robia u ciebie ta weryfikacje. Teaz sobie odpoczywaj i sie nie denerwuj, a wiruski juz posylam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
memories - wszyscy trzymamy kciuki, aby maleństwa pozostały, odpoczywaj teraz &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Do góry