reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziękuję i dołączam sie do życzeń!!
A Ty juz Kochana masz decyzje co robisz?? Decydujecie sie na szczepienia czy jeszcze dzis z gin pogadasz??
Dzis pogadam, przetrawię, pewnie sie z tym przespie i dopiero zdecyduje. Decyzja ciezka. W zyciu chyba nie mialam takiego dylematu, teoretycznie ode mnie zalezy teraz zycie moich przyszlych dzieci...

Dziękuje dziękuje dziękuje:) 5 lat starań i już myślałam że się do niczego nie nadaje a tu takie coś, leżę i ryczę jak bóbr:)
Ja miałam lekka hiperke i tez się udało. Takie odczuwalne objawy hiperki utrzymywały mi się do 8-9 tygodnia. Bardzo silny ból pleców, brzuch nabrzmiały jakbym już była w 4-5 miesiącu ciąży, ból jajników. Ja myśle, ze to jest to i się udało!! ;)

reklama
Do góry