reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dzień dobry dziewczyny i jajnik jak mnie bolał tak mnie boli coraz mocniej w sobotę mam wizytę ciekawe co tam się znowu dzieje wyniki wyszły dobre crp niskie morfologia trochę podwyższone stany zapalne ale mam antybiotyk i tabletki dopochwowe i czopki przeciwbólowe a i tak mnie boli i to coraz mocniej ;( jakie to wszystko ciężkie

reklama
Hej dziewczynki, właśnie wylądowałam w szpitalu, hiperstymulacja. Dziś 8 dzień po transferze i beta 97. Jaka szansa że to ciąża a jaka że to działanie ovitrelle? Dziś 13 dzień od zastrzyku. Dzięki za jakieś rady bo w szpitalu sami nie wiedzą :D
Beta Lux ciążowa, teraz tylko hiperka do opanowania i oby już tylko z górki, następnym razem w szpitalu na porodówce. Tego Ci życzę .

Hej dziewczyny jestem 3 dpt i coś zaczyna mnie pobolewac brzuch bolą mnie piersi i nie wiem bo może zchizuje ale jak bym częściej chodziła do kibelka
Na pewno bardziej zwracasz uwagę na szczegóły i analizujesz. Spokojnie, za kilka dni zrobisz betę i będziesz miała jasność. Oczywiście niech twoje schizy :)będą zapowiedzią pozytywnej wiadomości. A ilodniowy zarodek Ci podano?

Dziewczyny, dzisiaj jestem 20dpt ale zaczelam krwawic i to dosc mocno, boje sie ze skonczy sie jak w styczniu ale poki co leze i czekam na jutro! Byly male skrzepy ale tylko 2-3, reszta to czysta krew. Troche czuje w podbrzuszu ale jest to raczej odczucie niz bol.
W poniedzialek beta byla jeszcze 1,690 a teraz nie wiem, jutro z rana chce isc do lekarza jezeli nie bede musiala w nocy jechac do szpitala!

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Mam.nadzieje ze to falszywy alarm i macica sie oczyszcza. Trzymaj sie!!

reklama
Dzięki :)
Jestem u dr. Zygler - u niej była wizyta kwalifikacyjna (mielismy większość badań ważnych na wstępie) i startowa. Na czas monitoringów z powodu urlopu pani doktor dwa razy byłam u dr Traczyńskiej a na ostatni monitoring wysłali mnie do Lewandowskiego. A ty?
Ja tez de Zygler :-)) ale ostatni transfer i pu kcje robila dr Obuchowicz :-))

Do góry