Dzień dobry dziewczyny i jajnik jak mnie bolał tak mnie boli coraz mocniej w sobotę mam wizytę ciekawe co tam się znowu dzieje wyniki wyszły dobre crp niskie morfologia trochę podwyższone stany zapalne ale mam antybiotyk i tabletki dopochwowe i czopki przeciwbólowe a i tak mnie boli i to coraz mocniej ;( jakie to wszystko ciężkie
reklama
Justin87
Fanka BB :)
@JoannaRak, jak sytuacja? Jak się czujesz? Wchodzę na forum a tu takie wieści. mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Trzymam kciuki za Twojego kropka. :*
Oczekiwanie2017
Dziewczynki @Iskra_82 @walczaca o szczescie kciuki za bety :*
@JoannaRak jak sytuacja?
Powodzenia dzis dla wszystkich!! :*
Oby byly same dobre wiesci!
Przyłączam się do życzeń dot.wyników bety, dodatkowo @Justin87 - oby Twoje wyniki też były wspaniale wysokie.
@JoannaRak - odkąd przeczytałam cały czas mam nadzieję, że wszystko dobrze się skończy.
pisces
Beta Lux ciążowa, teraz tylko hiperka do opanowania i oby już tylko z górki, następnym razem w szpitalu na porodówce. Tego Ci życzę .Hej dziewczynki, właśnie wylądowałam w szpitalu, hiperstymulacja. Dziś 8 dzień po transferze i beta 97. Jaka szansa że to ciąża a jaka że to działanie ovitrelle? Dziś 13 dzień od zastrzyku. Dzięki za jakieś rady bo w szpitalu sami nie wiedzą
pisces
Na pewno bardziej zwracasz uwagę na szczegóły i analizujesz. Spokojnie, za kilka dni zrobisz betę i będziesz miała jasność. Oczywiście niech twoje schizy będą zapowiedzią pozytywnej wiadomości. A ilodniowy zarodek Ci podano?Hej dziewczyny jestem 3 dpt i coś zaczyna mnie pobolewac brzuch bolą mnie piersi i nie wiem bo może zchizuje ale jak bym częściej chodziła do kibelka
pisces
żeby wszystko było Oki!niestety nie ustalo Jak jutro bede wiedziec to bede pisac.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
walczaca o szczescie
Uważaj teraz na siebie!! Jesteś w ciąży :-)))Nie robiłam takiego sikanego bo jak to ja spisałam to na straty, lekarz mi kazał zrobić betę jutro ale dziś wymiotowałam mdlałam i mega ból brzucha i mąż mnie przywiózł na sor, jedno usg i od razu na oddział...
walczaca o szczescie
Mam.nadzieje ze to falszywy alarm i macica sie oczyszcza. Trzymaj sie!!Dziewczyny, dzisiaj jestem 20dpt ale zaczelam krwawic i to dosc mocno, boje sie ze skonczy sie jak w styczniu ale poki co leze i czekam na jutro! Byly male skrzepy ale tylko 2-3, reszta to czysta krew. Troche czuje w podbrzuszu ale jest to raczej odczucie niz bol.
W poniedzialek beta byla jeszcze 1,690 a teraz nie wiem, jutro z rana chce isc do lekarza jezeli nie bede musiala w nocy jechac do szpitala!
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
walczaca o szczescie
O jaaa!! Cudnie. To czemu dopiero nas inforumujesz?? Gratuluje :-)) ktory jestes dpt?? ;-)5 tydz
reklama
walczaca o szczescie
Ja tez de Zygler :-)) ale ostatni transfer i pu kcje robila dr Obuchowicz :-))Dzięki
Jestem u dr. Zygler - u niej była wizyta kwalifikacyjna (mielismy większość badań ważnych na wstępie) i startowa. Na czas monitoringów z powodu urlopu pani doktor dwa razy byłam u dr Traczyńskiej a na ostatni monitoring wysłali mnie do Lewandowskiego. A ty?
Podziel się: