walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Ja tylko o transfer u Niego ostatnio pytalam :-) i planowalam sie przeniesc jak sie nie uda ;-)o to coś mi się popytało że mamy tego samego lekarza
Jak sie czujesz??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tylko o transfer u Niego ostatnio pytalam :-) i planowalam sie przeniesc jak sie nie uda ;-)o to coś mi się popytało że mamy tego samego lekarza
Tylko beta powie prawde, wiesz ze z tymi plamieniami to różnie bywa...Doszedł kolejny objaw...braku ciąży...zaczęłam plamić
Dla formalności pojadę na betę, a wracając kupię flaszkę...wina...
Heh, a co ja bym mogla robic na wolnym pojade sobie do kliniki na wizyteA Ty dzis cwaniak bo jutro wolne to i szalejesz do pozna[emoji16] jakies plany na jutro?ja dzis w dzien sie wyspalam wiec za ksiazke sie wzielam teraz[emoji16]
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Oj mam nadzieje , bo to czekanie jest najgorsze . Mam zamiar zrobić test 8-9 dni po transferze. Transfer będzie z 5 lub 6 dniowej blastocysty.
Hej dziewczynki, właśnie wylądowałam w szpitalu, hiperstymulacja. Dziś 8 dzień po transferze i beta 97. Jaka szansa że to ciąża a jaka że to działanie ovitrelle? Dziś 13 dzień od zastrzyku. Dzięki za jakieś rady bo w szpitalu sami nie wiedzą
Dziewczyny, dzisiaj jestem 20dpt ale zaczelam krwawic i to dosc mocno, boje sie ze skonczy sie jak w styczniu ale poki co leze i czekam na jutro! Byly male skrzepy ale tylko 2-3, reszta to czysta krew. Troche czuje w podbrzuszu ale jest to raczej odczucie niz bol.
W poniedzialek beta byla jeszcze 1,690 a teraz nie wiem, jutro z rana chce isc do lekarza jezeli nie bede musiala w nocy jechac do szpitala!
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
5 tydz
Trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrzeniestety nie ustalo Jak jutro bede wiedziec to bede pisac.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dolaczam sie do trzymania kciukowDziewczynki @Iskra_82 @walczaca o szczescie kciuki za bety :*
@JoannaRak jak sytuacja?
Powodzenia dzis dla wszystkich!! :*
Oby byly same dobre wiesci!