reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Witaj ja tez testuje 12 grudnia. Trzymam kciuki :)

To jest nas trzy :)))
Ja mam wtedy imieniny wiec mam nadzieje ze będziemy we 3 świętowac :)
Tez mam tylozgiecie. Oni robia transfery na pustym pecherzu. Jak pecherz jest pelny to łatwiej zalozyc cewnik. To doktorek musial miec dzis dobry homor:tak: a zarodek jak na druga dobe to śliczny
No dzisiaj to chyba w szampanskim wrecz :) az sie wkurzyłam bo nie wiem co zlego w pytaniu...

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@walczaca o szczescie Jak tam dzisiejszy sikacz?powiedziałaś mężowi?
Tak ;-)) krecha jest ciemniejsza i nawet jal teraz juz troszke zbladla to widac ze jest ciemniejsza niż wczoraj.
Obudzilam go przed 6 bo nie moglam wytrzymac. A on w szoku jest do tek pory,plakalismy razem a.potem powiedzial ze jest przerażony że to sie dzieje,w sensie że boi sie ze to delikatne jak bańka mydlana... a i oczywiscie w zaleceniach z kliniki mialam 12 dpt robic test takze z 15 razy pytal czy to aby nie za wczesnie i czy oby to prawdziwy... ;-)

Do góry