reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

A jak się czułaś ? Stresowalas się ? To teraz trzymamy kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]
Niezbyt sie stresowalam. Ale bolalo. Bo podobno tylozgiecie macicy mam i ciezko bylo ten wziernik zalozyc.

A dr G po moich pytaniach to juz sie chyba ze mnie smieje. Na transferze "to na pewno nie ma pani jakichs jeszcze pytan"... a co inni nie pytaja? Ja tam jestem swiezak. Za drugin razem bede miala 90% pytan mniej.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Niezbyt sie stresowalam. Ale bolalo. Bo podobno tylozgiecie macicy mam i ciezko bylo ten wziernik zalozyc.

A dr G po moich pytaniach to juz sie chyba ze mnie smieje. Na transferze "to na pewno nie ma pani jakichs jeszcze pytan"... a co inni nie pytaja? Ja tam jestem swiezak. Za drugin razem bede miala 90% pytan mniej.

Trzymamy kciuki że ten Twój pierwszy raz okaże się owocny :) !! A kiedy możesz testować ? :)

Tez mam tylozgiecie. Oni robia transfery na pustym pecherzu. Jak pecherz jest pelny to łatwiej zalozyc cewnik. To doktorek musial miec dzis dobry homor:tak: a zarodek jak na druga dobe to śliczny

@zylwia a Ty kiedy? 10 grudnia? To Twoje pierwsze podejscie?

12 grudnia mogę najwcześniej;) hm można powiedzieć że 2.. pierwsze in vitro miałam w Białymstoku i zakończyło się niepowodzeniem i do tego brak mrozakow:( odrazu zdecydowałam się na zmianę kliniki ;) więc musiałam rozpoczynac całą procedurę od nowa ale jak wiadomo już w innym miejscu :)

@dami nic się nie przejmuj, najważniejsze żebyś odpoczywał i nabierał sił.
Na następne 3 miesiące za chwilę się uzbiera na zbiórkach, a może jeszcze jakaś inna opcja wyskoczy. Jak człowiek się dobija gdzie się da, to zawsze jakieś drzwi się otworzą :)
Trzymam za Ciebie mocno kciuki :*
oj tak kochana to prawda ..

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry