U nas to ja panikowalam za każdym razem mąż zawsze mowil że wszystko będzie dobrze ..aż czasami denerwowalo mnie ta jego pewnosc.Bedzie dobrze wierzę w toTak ;-)) krecha jest ciemniejsza i nawet jal teraz juz troszke zbladla to widac ze jest ciemniejsza niż wczoraj.
Obudzilam go przed 6 bo nie moglam wytrzymac. A on w szoku jest do tek pory,plakalismy razem a.potem powiedzial ze jest przerażony że to sie dzieje,w sensie że boi sie ze to delikatne jak bańka mydlana... a i oczywiscie w zaleceniach z kliniki mialam 12 dpt robic test takze z 15 razy pytal czy to aby nie za wczesnie i czy oby to prawdziwy... ;-)
reklama
Oczekiwanie2017
Fanka BB :)
U nas to ja panikowalam za każdym razem mąż zawsze mowil że wszystko będzie dobrze ..aż czasami denerwowalo mnie ta jego pewnosc.Bedzie dobrze wierzę w to
U mnie M też twierdzi, że wszystko będzie dobrze . A ja dla pewności kolejne testy robiłam, kolejne bety, itp.
M@gda
Moderatorka
Już mówię co i jak, ae najpierw przedstawiam wam Żywię.@M@gda przywołuje Cie:-)))
Daj znać jak u Was i czekamy na fotki!!
Moja córeczka jest bardzo grzecznym dzidziusiem, tak bardzo, że po nocach w szpitalu nie spałam bo sprawdzałam czy żyje. Inne dzieci płakały, wręcz się darły a Żywka tylko raz w szpitalu płakała tak bardziej.
Wczoraj wróciliśmy do domu. I ta pierwsza noc była ciężka, bo szła pierwsza prawdziwa kupa, a nie ta smółkowa. Ale jak już przeszło to moja księżniczka usnęła spokojnie.
Jestem bardzo zadowolona, bo mam pokarm, a bałam się, że go nie będzie. Wręcz mam nawał i odciągam bo by mi piersi wybuchły.
Zaglądam sporadycznie na forum, ale jestem już baaaardzo nie w temacie. Za wszystkie trzymam kciuki, a zaciążonym życzę takich cudnych dzieciaków jak mój (bo cudowniejszych się już nie da )
Załączniki
Oczekiwanie2017
Kochana na ciężarówkach są [emoji846]przyzwyczaja się tez do tamtego forum wiec zapraszam zobaczyć [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Znalazłam . Piękna jest.
Wrocilam po wizycie.
Wiec dziscjesr 23 dpt. Jest jeden pecjerzyk ale obok zrobil sie krwiak i kosmowka zaczela sie odklejac. Beta 6914 i mowil ze na dolnej granicy. Wiec mam nakaz lezenia tylko na siusiu moge wstawac i dostalam dodatkowe leki.
Pecherzyk mial cialko zolte. Kolejna wizyta w czwartek i wtedy sie okaze czy sie przykleil i czy wszystko bedzie ok.
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Wiec dziscjesr 23 dpt. Jest jeden pecjerzyk ale obok zrobil sie krwiak i kosmowka zaczela sie odklejac. Beta 6914 i mowil ze na dolnej granicy. Wiec mam nakaz lezenia tylko na siusiu moge wstawac i dostalam dodatkowe leki.
Pecherzyk mial cialko zolte. Kolejna wizyta w czwartek i wtedy sie okaze czy sie przykleil i czy wszystko bedzie ok.
Mala844
Zaangażowana w BB
No ja jestem dobrej myśli i będzie radość potrójnaJa mam wtedy imieniny wiec mam nadzieje ze będziemy we 3 świętowac
No dzisiaj to chyba w szampanskim wrecz az sie wkurzyłam bo nie wiem co zlego w pytaniu...
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Oczekiwanie2017
Wrocilam po wizycie.
A jakiej wielkości pecherzyk masz?
Lez w takim razie, stosuj się do zaleceń lekarza i dbaj o Was. Ja też mam się oszczędzać i głównie leżę więc leżymy we dwie.
gosia321
Sliczna Zylwia slodziak maly :* :*Już mówię co i jak, ae najpierw przedstawiam wam Żywię.
Zobacz załącznik 831031
Moja córeczka jest bardzo grzecznym dzidziusiem, tak bardzo, że po nocach w szpitalu nie spałam bo sprawdzałam czy żyje. Inne dzieci płakały, wręcz się darły a Żywka tylko raz w szpitalu płakała tak bardziej.
Wczoraj wróciliśmy do domu. I ta pierwsza noc była ciężka, bo szła pierwsza prawdziwa kupa, a nie ta smółkowa. Ale jak już przeszło to moja księżniczka usnęła spokojnie.
Jestem bardzo zadowolona, bo mam pokarm, a bałam się, że go nie będzie. Wręcz mam nawał i odciągam bo by mi piersi wybuchły.
Zaglądam sporadycznie na forum, ale jestem już baaaardzo nie w temacie. Za wszystkie trzymam kciuki, a zaciążonym życzę takich cudnych dzieciaków jak mój (bo cudowniejszych się już nie da )
Czarnula34
A jakiej wielkości pecherzyk masz?
Lez w takim razie, stosuj się do zaleceń lekarza i dbaj o Was. Ja też mam się oszczędzać i głównie leżę więc leżymy we dwie.
reklama
Czarnula34
Powodzenia ja czekam na podzielenie się zarodka
Podziel się: