reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziekuje bardzo za info i za podzielenie się Twoją historia. Bede rozmawiac jeszcze z lekarzem. W sumie to on się starał, zrobił mi 2 x histero dał mi tabletki na wyciszenie itp, obstawil mnie lekami po. Dziś wspominał też o immunologii ale powiedział że on na moim miejscu by ewentualnie działal gdyby trzeba było drugą procedurę robić bo jak na razie to ciagniemy z pierwszej wszystko. Nie wiem czemu tak zareagowal na ta propozycje o naturalnym cyklu. Pogadam z nim jeszcze.
Moja malutka ma 2.5.
Powodzenia z Twoją procedura, coś czuje że nas też drugą czeka... Daj znać kochana jakie będziesz miała leki, jakie zmiany Ci zaproponują, oczywiście jak dzidzia nie będzie patrzeć :) Z góry wielkie dzięki.
Dam znać na pewno:). W przyszlym tyg będę miała punkcie więc napiszę co i jak. Patrząc że jest to Twoje ostatnie podejście to ja bym jednak zrobiła kilka badań z immunologii: ANA1 - jak wyjdzie dodatnie to ANA2, czynnik V-leiden i przeciwciała antylozyskowe. Koszt niewielki bo ok 400 zł , a będziesz wiedzieć czy jednak coś w organizmie siedzi. I zawsze będzie można jeszcze coś dodać z leków. I jak się uda to myślę że nie będziesz przechodzić przez procedurę jeszcze raz.
Gdybym trafiła na to forum wcześniej to na pewno przed moim 2 i ostatnim crio zrobiłbym badania. Jeszcze raz dziękuję dzoasi że mnie na nie pokierowała;)
Mi się cały czas wydawało że skoro za pierwszym razem zaskoczyło to czemu kolejne ma się nie udać ... i dupa

reklama
Wrocilam po wizycie.
Wiec dziscjesr 23 dpt. Jest jeden pecjerzyk ale obok zrobil sie krwiak i kosmowka zaczela sie odklejac. Beta 6914 i mowil ze na dolnej granicy. Wiec mam nakaz lezenia tylko na siusiu moge wstawac i dostalam dodatkowe leki.
Pecherzyk mial cialko zolte. Kolejna wizyta w czwartek i wtedy sie okaze czy sie przykleil i czy wszystko bedzie ok.

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Cały dzien myślałam o Tobie. To lez kochana i odpoczywaj!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Wrocilam po wizycie.
Wiec dziscjesr 23 dpt. Jest jeden pecjerzyk ale obok zrobil sie krwiak i kosmowka zaczela sie odklejac. Beta 6914 i mowil ze na dolnej granicy. Wiec mam nakaz lezenia tylko na siusiu moge wstawac i dostalam dodatkowe leki.
Pecherzyk mial cialko zolte. Kolejna wizyta w czwartek i wtedy sie okaze czy sie przykleil i czy wszystko bedzie ok.

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki, zeby wszytko bylo dobrze. Lez kochana w takim razie, musi byc dobrze, nie widze innej mozliwosci ✊❤️

Już mówię co i jak, ae najpierw przedstawiam wam Żywię.
Zobacz załącznik 831031
Moja córeczka jest bardzo grzecznym dzidziusiem, tak bardzo, że po nocach w szpitalu nie spałam bo sprawdzałam czy żyje. Inne dzieci płakały, wręcz się darły a Żywka tylko raz w szpitalu płakała tak bardziej.
Wczoraj wróciliśmy do domu. I ta pierwsza noc była ciężka, bo szła pierwsza prawdziwa kupa, a nie ta smółkowa. Ale jak już przeszło to moja księżniczka usnęła spokojnie.
Jestem bardzo zadowolona, bo mam pokarm, a bałam się, że go nie będzie. Wręcz mam nawał i odciągam bo by mi piersi wybuchły.
Zaglądam sporadycznie na forum, ale jestem już baaaardzo nie w temacie. Za wszystkie trzymam kciuki, a zaciążonym życzę takich cudnych dzieciaków jak mój (bo cudowniejszych się już nie da ;) )

Piękna dziewczynka :) ciesz się czasem który jest teraz i będzie już trwał. Nic nie zastąpi dzieciaka w domu ;) pozdrawiam i gratuluję ;)

reklama
Do góry