Dam znać na pewno. W przyszlym tyg będę miała punkcie więc napiszę co i jak. Patrząc że jest to Twoje ostatnie podejście to ja bym jednak zrobiła kilka badań z immunologii: ANA1 - jak wyjdzie dodatnie to ANA2, czynnik V-leiden i przeciwciała antylozyskowe. Koszt niewielki bo ok 400 zł , a będziesz wiedzieć czy jednak coś w organizmie siedzi. I zawsze będzie można jeszcze coś dodać z leków. I jak się uda to myślę że nie będziesz przechodzić przez procedurę jeszcze raz.Dziekuje bardzo za info i za podzielenie się Twoją historia. Bede rozmawiac jeszcze z lekarzem. W sumie to on się starał, zrobił mi 2 x histero dał mi tabletki na wyciszenie itp, obstawil mnie lekami po. Dziś wspominał też o immunologii ale powiedział że on na moim miejscu by ewentualnie działal gdyby trzeba było drugą procedurę robić bo jak na razie to ciagniemy z pierwszej wszystko. Nie wiem czemu tak zareagowal na ta propozycje o naturalnym cyklu. Pogadam z nim jeszcze.
Moja malutka ma 2.5.
Powodzenia z Twoją procedura, coś czuje że nas też drugą czeka... Daj znać kochana jakie będziesz miała leki, jakie zmiany Ci zaproponują, oczywiście jak dzidzia nie będzie patrzeć Z góry wielkie dzięki.
Gdybym trafiła na to forum wcześniej to na pewno przed moim 2 i ostatnim crio zrobiłbym badania. Jeszcze raz dziękuję dzoasi że mnie na nie pokierowała
Mi się cały czas wydawało że skoro za pierwszym razem zaskoczyło to czemu kolejne ma się nie udać ... i dupa