reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

W to wierzę, Asia mi na bieżąco zdawała relacje co tam na forum...
Wierzę, że ten lek mi pomoże tylko boję się że trochę późno go dostałem i moja wątroba przez ten czas trochę oberwała[emoji53] mam nadzieję iż uda mi się podtruć tego mojego bandytę[emoji6]

★·.·´¯`·.·★ ... Chociażbym chodził ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo Ty jesteś ze mną...★·.·´¯`·.·★
My wierzymy że się uda!! Nasz rodzynek musi dac radę!! :)

reklama
Cześć dziewczyny, ja już po 1wszej infuzji.. kurcze na początku nic nie czułem ale pod wieczór totalnie mnie rozłożyła gorączka i ból mięśni..Takie delikatne skutki uboczne[emoji6] dziś już jest trochę lepiej tylko brzuch mam wciąż opuchniety i to mi doskwiera. Przepraszam że tak nie pisałem ale przez ostatni czas nie miałem wogole siły zaglądać w telefon, ledwo co z Aśka się kontaktowalem bo codzienny ból tak mi ostro w kość dawał. Mam nadzieję, że mi wybaczycie i bardzo Wam dziękuję za Wasze kciuki które zaciskacie[emoji2][emoji8] oby teraz nie było za późno i terapia się udała. Póki co mam ją uznaną na 3mce tylko.. buziaki[emoji8][emoji8]

★·.·´¯`·.·★ ... Chociażbym chodził ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo Ty jesteś ze mną...★·.·´¯`·.·★

@dami nic się nie przejmuj, najważniejsze żebyś odpoczywał i nabierał sił.
Na następne 3 miesiące za chwilę się uzbiera na zbiórkach, a może jeszcze jakaś inna opcja wyskoczy. Jak człowiek się dobija gdzie się da, to zawsze jakieś drzwi się otworzą :)
Trzymam za Ciebie mocno kciuki :*

Dziewczyny, czy któraś z Was orientuje się może czym jest ZAŚNIAD NIE - GRONIASTY? Na wypisie że szpitala w rozpoznaniu mam napisane "Puste jajo plodowe i zaśniad nie - groniasty".
Znalazłam taką wypowiedź na jakims forum:
"Proszę na razie się nie przejmować nomenklaturą zawartą na wypisie. Kluczowy będzie wynik badania hist - pat, który otrzyma Pani po ok. 3 tygodniach od zabiegu. Zaśniad w karcie wypisowej pojawił się najprawdopodobniej z racji takiego zagrupowania procedury dla rozliczeń z NFZ. Proszę spokojnie poczekać na wynik badania."

reklama
Ja juz po. Jade do domu. Mialam zarodek klasy 6A czyli chyba dobrze. 2 zarodki 4A trzymaja do jutra i mroza, a 2 zarodki 2A trzymaja do poniedzialku do stadium blastocysty.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
A jak się czułaś ? Stresowalas się ? To teraz trzymamy kciuki ✊✊✊

Do góry