My wierzymy że się uda!! Nasz rodzynek musi dac radę!!W to wierzę, Asia mi na bieżąco zdawała relacje co tam na forum...
Wierzę, że ten lek mi pomoże tylko boję się że trochę późno go dostałem i moja wątroba przez ten czas trochę oberwała[emoji53] mam nadzieję iż uda mi się podtruć tego mojego bandytę[emoji6]
★·.·´¯`·.·★ ... Chociażbym chodził ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo Ty jesteś ze mną...★·.·´¯`·.·★
reklama
Cześć dziewczyny, ja już po 1wszej infuzji.. kurcze na początku nic nie czułem ale pod wieczór totalnie mnie rozłożyła gorączka i ból mięśni..Takie delikatne skutki uboczne[emoji6] dziś już jest trochę lepiej tylko brzuch mam wciąż opuchniety i to mi doskwiera. Przepraszam że tak nie pisałem ale przez ostatni czas nie miałem wogole siły zaglądać w telefon, ledwo co z Aśka się kontaktowalem bo codzienny ból tak mi ostro w kość dawał. Mam nadzieję, że mi wybaczycie i bardzo Wam dziękuję za Wasze kciuki które zaciskacie[emoji2][emoji8] oby teraz nie było za późno i terapia się udała. Póki co mam ją uznaną na 3mce tylko.. buziaki[emoji8][emoji8]
★·.·´¯`·.·★ ... Chociażbym chodził ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo Ty jesteś ze mną...★·.·´¯`·.·★
@dami nic się nie przejmuj, najważniejsze żebyś odpoczywał i nabierał sił.
Na następne 3 miesiące za chwilę się uzbiera na zbiórkach, a może jeszcze jakaś inna opcja wyskoczy. Jak człowiek się dobija gdzie się da, to zawsze jakieś drzwi się otworzą
Trzymam za Ciebie mocno kciuki :*
Olusja1987
Fanka BB :)
Dziewczyny, czy któraś z Was orientuje się może czym jest ZAŚNIAD NIE - GRONIASTY? Na wypisie że szpitala w rozpoznaniu mam napisane "Puste jajo plodowe i zaśniad nie - groniasty".
Przy 1 próbie i w wieku poniżej 35 lat tylko jeden mozna
To wszystko zależy od kliniki, lekarzy i problemu. Jak zarodki są słabe (bo np nasienie jest kiepskie) to lekarze często skłaniają się do podania 2 nawet u dziewczyn ponizej 30rż, bo szanse ze oba się przyjmą są niewielkie.
Wpisałem w gogle i tam jest opis zasniadzie groniastym wklep sobie i poczytaj coś tam pisze o tymDziewczyny, czy któraś z Was orientuje się może czym jest ZAŚNIAD NIE - GRONIASTY? Na wypisie że szpitala w rozpoznaniu mam napisane "Puste jajo plodowe i zaśniad nie - groniasty".
Olusja1987
jasani
Znalazłam taką wypowiedź na jakims forum:Dziewczyny, czy któraś z Was orientuje się może czym jest ZAŚNIAD NIE - GRONIASTY? Na wypisie że szpitala w rozpoznaniu mam napisane "Puste jajo plodowe i zaśniad nie - groniasty".
"Proszę na razie się nie przejmować nomenklaturą zawartą na wypisie. Kluczowy będzie wynik badania hist - pat, który otrzyma Pani po ok. 3 tygodniach od zabiegu. Zaśniad w karcie wypisowej pojawił się najprawdopodobniej z racji takiego zagrupowania procedury dla rozliczeń z NFZ. Proszę spokojnie poczekać na wynik badania."
reklama
A jak się czułaś ? Stresowalas się ? To teraz trzymamy kciukiJa juz po. Jade do domu. Mialam zarodek klasy 6A czyli chyba dobrze. 2 zarodki 4A trzymaja do jutra i mroza, a 2 zarodki 2A trzymaja do poniedzialku do stadium blastocysty.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: