reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Co 3 tygodnie, jesli sie zdecyduję na nie to bede celowac gdzies w okolice 14 grudnia z pierwszym, do tego dodac 9 tyg bo po trzecim szczepieniu tez trzeba 3 tyg odczekac do transferu i wychodzi mi, ze bede wtedy jakos na poczatku cyklu, wiec do transferu od dzis jeszcze by bylo jakies 3 miesiace. Zayebyscie dlugo... :(

Trudna decyzja Kochana... Tyle czasu czekasz i ewentualnie kolejne miesiące trzeba będzie czekać. Szczerze to nie wiem co bym na Twoim miejscu zrobiła, to wszystko takie trudne jest.

reklama
Ale wtedy za jakieś 12 -13 tygodni obwieścisz nam, ze beta pozytywna i za jakieś 8,5 miesiąc będzie. Tego różowy bobasek :D
O pozytywna bete raczej zbytnio sie nie martwie, choc czasem jest mysl, ze teraz moze zawiesc wlasnie w teoretycznie najpewniejszym miejscu. Gorzej potem:)
Zdecyduje pewnie w poniedzialek co dalej.

Zdublowalo mi post. Wracam jakimis dziurami zeby ominac korki i mam problem z zasiegiem

Asiu Hmm co do szczepień wiem z forum że można sobie nimi zaszkodzić niż pomóc i później może być jeszcze większy problem z zajściem niż przed . Wiesz Paśnik kiedyś mi powiedział ze immuno to taka loteria i nic nie jest pewne ani nie można nic przewidzieć bo nie wiadomo jak organizm zareaguje na dane leczenie .Pamietam jak mu dziękowałam a on z taka pokora i skromnością mówi niech Pani nie dziękuje bo Ja nie mogę Pani nic obiecać ale próbować będziemy . I jedno i drugie tak jak pisałaś to koszty i tu tez trzeba wiedzieć na czym się stoi . W sumie to chyba masz teraz jeszcze większego bakcyla niż przed .... No u Mnie na te cytokiny brałam leki immunosupresyjne przed transferem trzy naraz i to za grosze wiec nawet nie kminilam o innym rozwiązaniu.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Będę miała dopiero w poniedziałek. :oo2:
Podbrzusze mnie pobolewa i śpię na stojąco. Nie wiem czy sobie wkręcam, czy faktycznie coś się dzieje. ;)
Jednak myślę, że jeśli wyszedł test o czułości 25, to musiała beta wzrosnąć, pytanie tylko o ile.

Ło Matko to współczuje takiego weekendu chyba bym zwariowała

Różne rzeczy tu się ostatnio dzieją na forum i wierzyć trzeba do końca. @marg88 miała ostatnio słabo rosnąca betę a na USG wszystko wyszło dobrze.
No moja beta to dalej pewnie słabo rośnie. Nawet nie myślę jej nadać. A na usg pecherzyk 5 mm czyli wielkość odpowiednia do ciąży. Mój lekarz twierdzi że dobrze ze przerasta. @1985Iwonka będzie dobrze. Beta ładnie rośnie. Najlepiej przestań badać bo to tylko dodatkowy stres.

Ostatnia edycja:
Podbrzusze mnie pobolewa i śpię na stojąco. Nie wiem czy sobie wkręcam, czy faktycznie coś się dzieje. ;)
Jednak myślę, że jeśli wyszedł test o czułości 25, to musiała beta wzrosnąć, pytanie tylko o ile.

U Mnie testy wychodziły o czułości 25 dzień przed beta a na drugi dzień betę miałam tylko 8 wiec logiki w nich nie ma

reklama
Jedno jest pewne masz więcej niż 25 czyli rośnie dobrze. Jutro idziesz na betę ??

Do góry