reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Co 3 tygodnie, jesli sie zdecyduję na nie to bede celowac gdzies w okolice 14 grudnia z pierwszym, do tego dodac 9 tyg bo po trzecim szczepieniu tez trzeba 3 tyg odczekac do transferu i wychodzi mi, ze bede wtedy jakos na poczatku cyklu, wiec do transferu od dzis jeszcze by bylo jakies 3 miesiace. Zayebyscie dlugo... :(

Trudna decyzja Kochana... Tyle czasu czekasz i ewentualnie kolejne miesiące trzeba będzie czekać. Szczerze to nie wiem co bym na Twoim miejscu zrobiła, to wszystko takie trudne jest.

reklama
Ale wtedy za jakieś 12 -13 tygodni obwieścisz nam, ze beta pozytywna i za jakieś 8,5 miesiąc będzie. Tego różowy bobasek :D
O pozytywna bete raczej zbytnio sie nie martwie, choc czasem jest mysl, ze teraz moze zawiesc wlasnie w teoretycznie najpewniejszym miejscu. Gorzej potem:)
Zdecyduje pewnie w poniedzialek co dalej.

Zdublowalo mi post. Wracam jakimis dziurami zeby ominac korki i mam problem z zasiegiem

Asiu Hmm co do szczepień wiem z forum że można sobie nimi zaszkodzić niż pomóc i później może być jeszcze większy problem z zajściem niż przed . Wiesz Paśnik kiedyś mi powiedział ze immuno to taka loteria i nic nie jest pewne ani nie można nic przewidzieć bo nie wiadomo jak organizm zareaguje na dane leczenie .Pamietam jak mu dziękowałam a on z taka pokora i skromnością mówi niech Pani nie dziękuje bo Ja nie mogę Pani nic obiecać ale próbować będziemy . I jedno i drugie tak jak pisałaś to koszty i tu tez trzeba wiedzieć na czym się stoi . W sumie to chyba masz teraz jeszcze większego bakcyla niż przed .... No u Mnie na te cytokiny brałam leki immunosupresyjne przed transferem trzy naraz i to za grosze wiec nawet nie kminilam o innym rozwiązaniu.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Będę miała dopiero w poniedziałek. :oo2:
Podbrzusze mnie pobolewa i śpię na stojąco. Nie wiem czy sobie wkręcam, czy faktycznie coś się dzieje. ;)
Jednak myślę, że jeśli wyszedł test o czułości 25, to musiała beta wzrosnąć, pytanie tylko o ile.

Ło Matko to współczuje takiego weekendu chyba bym zwariowała

Różne rzeczy tu się ostatnio dzieją na forum i wierzyć trzeba do końca. @marg88 miała ostatnio słabo rosnąca betę a na USG wszystko wyszło dobrze.
No moja beta to dalej pewnie słabo rośnie. Nawet nie myślę jej nadać. A na usg pecherzyk 5 mm czyli wielkość odpowiednia do ciąży. Mój lekarz twierdzi że dobrze ze przerasta. @1985Iwonka będzie dobrze. Beta ładnie rośnie. Najlepiej przestań badać bo to tylko dodatkowy stres.

Ostatnia edycja:
Podbrzusze mnie pobolewa i śpię na stojąco. Nie wiem czy sobie wkręcam, czy faktycznie coś się dzieje. ;)
Jednak myślę, że jeśli wyszedł test o czułości 25, to musiała beta wzrosnąć, pytanie tylko o ile.

U Mnie testy wychodziły o czułości 25 dzień przed beta a na drugi dzień betę miałam tylko 8 wiec logiki w nich nie ma

reklama
Jedno jest pewne masz więcej niż 25 czyli rośnie dobrze. Jutro idziesz na betę ??

Do góry