dżoasia
Fanka BB :)
Mi dzis mowil, ze sa bezpieczne i nie ma raczej skutkow ubocznych, i ze dobre dla naszego organizmujest to, ze stosunkowo krotko dzialaja. A o tym ze mozna sobie zaszkodzic to mnie zaskoczylas! To teraz jeszcze twardszy orzech mam do zgryzienia... ale przynajmniej jak mi w pon gin powie to samo to nie bede myslec ze kituje. Ja sterydy chcialabym ominac, tyle tylko powiedzial ze nie wolno brac encortonu jak sie szczepi. Jak mi sie mozg nie przegrzeje od myslenia to bedzie dobrzeAsiu Hmm co do szczepień wiem z forum że można sobie nimi zaszkodzić niż pomóc i później może być jeszcze większy problem z zajściem niż przed . Wiesz Paśnik kiedyś mi powiedział ze immuno to taka loteria i nic nie jest pewne ani nie można nic przewidzieć bo nie wiadomo jak organizm zareaguje na dane leczenie .Pamietam jak mu dziękowałam a on z taka pokora i skromnością mówi niech Pani nie dziękuje bo Ja nie mogę Pani nic obiecać ale próbować będziemy . I jedno i drugie tak jak pisałaś to koszty i tu tez trzeba wiedzieć na czym się stoi . W sumie to chyba masz teraz jeszcze większego bakcyla niż przed .... No u Mnie na te cytokiny brałam leki immunosupresyjne przed transferem trzy naraz i to za grosze wiec nawet nie kminilam o innym rozwiązaniu.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom