reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
To cudowna wiadomosc!! Ale sie ciesze, ze ruszacie z leczeniem. Teraz musi byc tylko lepiej! Tak bardzo trzymam za Was kciuki. @dami wyzdrowieje i uda sie Wam z dzidziusiem. Dowiedzcie sie na ile czasu przyznane jest leczenie i dopiero wtedy zdecydujcie co ze zbiorka. Pieniadze sie Wam tak czy siak przydadza. Jak @dami wyzdrowieje to zrobimy impreze :p
oj kochane jak wyzdrowieje to zrobimy mega impreze... boze to by było piękne .. wierze w to bardzo ..

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

IMG_9890.jpg
To juz nie podczytuj tylko sie udzielaj [emoji847]!! Ja mam detektor miniland sweat beat. Dziś zaczynam 14 tc i choć na opakowaniu pisze ,ze od 16 tc detektor działa to od 2 tyg wyłapuje tetno. Mały fajny z aplikacja, mogę powiedzieć ze polecam chociaż dziewczyny polecały angelsound [emoji846]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Tak jakos jeszcze sie "boje" ujawniac :p
Czytalam troche o tych detektorach i dzisiaj calkiem przypadkiem wpadl mi w rece w atrakcyjnej cenie taki jak na zdjeciu i przyznam sie, ze sie skusilam :p Jeszcze musisz pare tygodni poczekac ale co tam :) Niby ma wykrywac tetno od 12tc. Zobaczymy hehe

Załączniki

• IMG_9890.jpg
    IMG_9890.jpg
    35,1 KB · Wyświetleń: 409
Dziewczyny czy któraś z was miała w posiewie streptococcus agalactiae przed przystąpieniem do procedury? Właśnie robie badania do wizyty startowej i wyszło mi coś takiego..
Czy to ma jakiś wpływ na powodzenie?

@Aguleczka29 gdzieś wyczytałam, że według Ciebie zarodek się zagnieździł 11 dpt. Jak to się skończyło i jakie miałaś przyrosty bety? Skąd przypuszczenie, że 11 dpt?

@iwo333 kiedy odstawiłaś leki?
U mnie było tak że zarodka miałam 3 dniowego,ale oczywiście jak wiekszosc z nas zrobilam sikacza w 10dpt i rozpacz bo negatywny,w 11dpt zaczęłam plamic takie plamy na papierze brunatne wiec załamka ze to okres,ale wyczytałam ze moze byc pozna implantacja.Rano po plamieniu ani śladu.w 13dpt zrobilam sikacza i wyszła druga blada kreska,ledwo widoczna.14 dpt poszlam na bete bo w tym dniu tez lekarz zlecił bete i okazało sie ze ciąża;-) jestem prawie w 9tc.
Przyrosty;
14dpt 371.3
17dpt 1282
21dpt 5419
28 dpt 28312

reklama
Do góry