reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
To cudowna wiadomosc!! Ale sie ciesze, ze ruszacie z leczeniem. Teraz musi byc tylko lepiej! Tak bardzo trzymam za Was kciuki. @dami wyzdrowieje i uda sie Wam z dzidziusiem. Dowiedzcie sie na ile czasu przyznane jest leczenie i dopiero wtedy zdecydujcie co ze zbiorka. Pieniadze sie Wam tak czy siak przydadza. Jak @dami wyzdrowieje to zrobimy impreze :p
oj kochane jak wyzdrowieje to zrobimy mega impreze... boze to by było piękne .. wierze w to bardzo ..

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

IMG_9890.jpg
To juz nie podczytuj tylko sie udzielaj [emoji847]!! Ja mam detektor miniland sweat beat. Dziś zaczynam 14 tc i choć na opakowaniu pisze ,ze od 16 tc detektor działa to od 2 tyg wyłapuje tetno. Mały fajny z aplikacja, mogę powiedzieć ze polecam chociaż dziewczyny polecały angelsound [emoji846]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Tak jakos jeszcze sie "boje" ujawniac :p
Czytalam troche o tych detektorach i dzisiaj calkiem przypadkiem wpadl mi w rece w atrakcyjnej cenie taki jak na zdjeciu i przyznam sie, ze sie skusilam :p Jeszcze musisz pare tygodni poczekac ale co tam :) Niby ma wykrywac tetno od 12tc. Zobaczymy hehe

Załączniki

• IMG_9890.jpg
    IMG_9890.jpg
    35,1 KB · Wyświetleń: 405
Dziewczyny czy któraś z was miała w posiewie streptococcus agalactiae przed przystąpieniem do procedury? Właśnie robie badania do wizyty startowej i wyszło mi coś takiego..
Czy to ma jakiś wpływ na powodzenie?

@Aguleczka29 gdzieś wyczytałam, że według Ciebie zarodek się zagnieździł 11 dpt. Jak to się skończyło i jakie miałaś przyrosty bety? Skąd przypuszczenie, że 11 dpt?

@iwo333 kiedy odstawiłaś leki?
U mnie było tak że zarodka miałam 3 dniowego,ale oczywiście jak wiekszosc z nas zrobilam sikacza w 10dpt i rozpacz bo negatywny,w 11dpt zaczęłam plamic takie plamy na papierze brunatne wiec załamka ze to okres,ale wyczytałam ze moze byc pozna implantacja.Rano po plamieniu ani śladu.w 13dpt zrobilam sikacza i wyszła druga blada kreska,ledwo widoczna.14 dpt poszlam na bete bo w tym dniu tez lekarz zlecił bete i okazało sie ze ciąża;-) jestem prawie w 9tc.
Przyrosty;
14dpt 371.3
17dpt 1282
21dpt 5419
28 dpt 28312

reklama
Do góry