reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
To chyba słabo podczytujesz bo taka sytuacja zdarza sie tu BardO często [emoji6]
Dziewczyny piszą,ze czasami sikance im nie wychodzą jak maja betę koło 200. Czekaj na trzecia weryfikacje a sikanca zrób w 9tc [emoji6]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Mi sikaniec wyszedł przy becie 9.18

Dziewczyny , czy jest możliwa ciąża pozamaciczna w przypadku in vitro? Rozumiem naturalne zapłodnienie ale w naszym przypadku ? Miała któraś tak? Mi dalej beta rośnie. Na dziś 74.90 :(

Ostatnia edycja:
@asinka89 jak sie ma @dami ? Wiadomo juz co bylo przyczyna goraczki? Sciakam Was mocno i mam nadzieje, ze @dami lepiej sie juz czujesz [emoji173]️
hej kochane .. wiec opowiem wam co sie wczoraj działo.. kuzynki maz zadzwonił do gazety ze kasa chorych nie chce zapłacic za leczenie Damiana.. gazeta wczoraj przyjechała do szpitala i chciała zrobić wywiad i zdjecia ..zadzwonili tez do kasy chorych z zapytaniem czy mozna opublikowac w gazecie ich odmowe.. zanim zaczelismy opowiadac o swojej histori wpadła ochrona szpitala i wyprowadzili reportera i fotografa..bylismy w szoku przybiegl rzecznik prasowy i szef oddziału onkologi ...rozpetał sie haos ... po wszystkim godzine dzwoni kasa chorych i pyta czy jest jeszcze reporter powiedzielismy ze tak.. powiadomił nas ze koszty pokryja za leczenie...bylismy w szoku. !!! jeszcze nie wiemy na jaki czas przyznali nam refundacje ale kochane jutro zaczynamy leczenie ... jestem troche niespokojna co to bedzie .. bo wszyscy zbieraja pieniazki dla nas .. i poki co nie wiem co na zbiorce mam napisac... ahh ... z jednej strony sie ciesze z drugiej boje sie ...

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

hej kochane .. wiec opowiem wam co sie wczoraj działo.. kuzynki maz zadzwonił do gazety ze kasa chorych nie chce zapłacic za leczenie Damiana.. gazeta wczoraj przyjechała do szpitala i chciała zrobić wywiad i zdjecia ..zadzwonili tez do kasy chorych z zapytaniem czy mozna opublikowac w gazecie ich odmowe.. zanim zaczelismy opowiadac o swojej histori wpadła ochrona szpitala i wyprowadzili reportera i fotografa..bylismy w szoku przybiegl rzecznik prasowy i szef oddziału onkologi ...rozpetał sie haos ... po wszystkim godzine dzwoni kasa chorych i pyta czy jest jeszcze reporter powiedzielismy ze tak.. powiadomił nas ze koszty pokryja za leczenie...bylismy w szoku. !!! jeszcze nie wiemy na jaki czas przyznali nam refundacje ale kochane jutro zaczynamy leczenie ... jestem troche niespokojna co to bedzie .. bo wszyscy zbieraja pieniazki dla nas .. i poki co nie wiem co na zbiorce mam napisac... ahh ... z jednej strony sie ciesze z drugiej boje sie ...

Boże dzięki Ci.Asia to bardzo dobra , cudowna wiadomość. Nawet przez chwilę zapomialam o mojej becie:). Pieniądze niech się zbierają nadal , potem też będziecie potrzebować funduszy.

Wspaniale!!!!!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry